Forbered jer på den forestående fødsel

Fødselsforberedelse

I skal til at være forældre, og i har derfor brug for al den fysiske og mentale forberedelse i kan få. Med fødselsforberedelsen bliver I klar til at modtage den lille baby på allerbedste vis. 
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Forbered jer på fødslen med onlinekurser

Det at blive forældre er både en kæmpe gave og en overvældende oplevelse. Derfor kan det være rart at deltage i en form for fødselsforberedelse. Alle førstegangsfødende tilbydes kurser i de sidste måneder af graviditeten, der typisk afholdes af en jordmoder på fødselsstedet. Dog er der flere og flere kommende forældrepar, der efterspørger mere forberedelse, hvorfor onlinekurser er blevet ganske populære.  

I vil blive undervist i alt fra kost, motion og søvnvaner hos moren til, hvordan baby skal håndteres i de første uger efter fødslen. Fødselsforberedelsen er altså den bedste investering i kan gøre i jeres nye rolle som forældre til jeres lille nye vidunder. 

Fødselsforberedelse

I fødselsforberedelsen vil I blive undervist i, hvordan I får en sund og rar sidste del af graviditeten og bedst får forløst babyen. I vil blandt meget andet berøre emner som kost, motion og søvnvaner. Da den forestående fødsel i høj grad er jeres fælles projekt, vil i også få viden om, hvordan I bedst håndterer jeres parforhold og indbyrdes rollefordeling gennem graviditeten. I vil selfølgelig også tale om, hvordan I bedst får jeres drømmefødsel og undgår angst og panik. 

En fleksibel form for fødselsforberedelse

Det at deltage i onlinekurser er en enorm fleksibel måde at forberede jer babyens ankomst. Mange kommende forældrepar fristes bestemt af kursernes frihed, men også det faktum, at undervisningen kan foregå i trygge rammer er en gevinst. I vil nemlig kunne få alle de informationer i har brug for lige når i har tid og lyst. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12