Filtrer efter
Personlig træner og fitnessinstruktør
Uddannelsestype
Sted
Online undervisning
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1
Annoncer

Personlig træner

Fitnessinstruktør som fjernundervisning

Elsker du sport og idræt? Får du et kick ud af at hjælpe og motivere andre mennesker? Så kan det være, at du har en fremtid som fitnessinstruktør! 

Hvad lærer man på en fitnessinstruktør uddannelse?

På en fitnessinstruktør uddannelse, lærer du først og fremmest om de mange forskellige måder man kan motionere på. Du lærer samtidig om kroppens anatomi, og om forskellige kroptyper. Du lærer om, hvordan kroppen optager energi fra den mad, der indtages, hvordan træning påvirker kroppen og om hvordan man restituerer korrekt. Du vil også lære om forskellige måder at motivere dine klienter på, og hvordan man giver dem redskaber til at bibeholde den sunde livsstil ved endt træningsforløb. 

Dine opgaver som fitnessinstruktør

Som fitnessinstruktør er din primære opgave at hjælpe andre mennesker med at opnå en sundere livsstil. Først og fremmest vil du give dine klienter værktøjer, der skal hjælpe dem på vej til den sundere livsstil. Dog stopper dygtig fitnessinstruktørs opgaver ikke her, en dygtig fitnessinstruktør vil inspirere sine klienter, og motivere dem til at bibeholde den sunde livsstil, også efter deres træningsforløb er endt. 

Eksempler på dine arbejdsopgaver som fitnessinstruktør kan f.eks. være: 

  • Udarbejdelse og tilpasning af kostplan
  • Udarbejdelse og tilpasning af træningsplan
  • Opfølgnings møder med klienter online eller fysisk
  • Motiverer klienter
  • ... Og meget mere! 

Fitnessinstruktør som fjernundervisning

Det kan måske virke en smule fjollet, at tage en uddannelse til fitnessinstruktør som fjernundervisning, når det normalvis involverer meget fysisk aktivitet. Du kan dog være sikker på, at der vil indgå fysisk aktivitet, skulle du vælge at tage en uddannelse til fitnessinstruktør som fjernundervisning. Med vejledning fra dine undervisere, vil du typisk skulle tilrettelægge et træningsforløb for dig selv, i de forskellige temaer, der vil blive gennemgået i undervisningen. Der vil blive fulgt op på din udvikling, og du vil blive vejledt godt. Herudover, vil du gennem undervisningen lærer om den teoretiske del af træningen, som du kan koble på den praksiske del. 

På denne side har vi samlet et udvalg af steder, der tilbyder fitnessinstruktør som fjernundervisning, scroll gennem siden, og find den uddannelse der passer dig!