Vis studentum.dk som: Mobile

Læs design i udlandet

Læs design i udlandet

Vil du skabe profesionelle grafiske udtryk eller tøj og smykker til den modebevidste forbruger? Tag  en designuddannelse i udlandet, hvor du kan fordybe dig i den niche indenfor design, som du brænder for, på en verdenskendt designskole. Her opbygger du en portofolio med dine egne værker, som du kan tage med dig til fremtidige studier eller jobs.

Study for a better future tilbyder internationelle universitetsuddannelser på engelsk i Europa. Vores ambition er at minimere udgifterne for studerende og hjælpe dig med at finde uddannelsen, som passer dig bedst. 

Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Vælg mellem indretningsdesign, mode, smykkedesign eller grafisk design

Design er et bredt begreb, der forener funktion og stil. Som designstuderende arbejder du kreativt med farver og former, og du skaber innovative løsninger. 

Hver skole har sin egen historie og sit eget udtryk, som præger dets tilgang til de bærende teorier og begreber inden for design. Du vil derfor blive præsenteret for en helt anden tankegang, der vil præge din design uddannelse og din fremtid som designer.

Kom ind på din design uddannelse 

På designskoler verden over er konkurrencen om pladser hård, og du skal ofte slippe igennem nåleøjet til en optagelsesprøve. Drømmer du om en fremtid som designer?