Mathias Nielsen, læser til multimediedesigner

multimediedesigner

Hvorfor valgte du denne uddannelse?

Jeg valgte denne uddannelse, fordi jeg gerne vil arbejde freelance. Denne uddannelse giver mig en bred vifte af muligheder inden for branchen, og det er grunden til, at jeg har valgt den.

Hvilke kompetencer har du fået med dig?

Jeg har lært en masse om projektstyring, og hvordan man håndterer et længerevarende projekt. Derudover har jeg også forbedret mine faglige egenskaber og udviklet min designteoretiske viden.

Hvad synes du om miljøet på campus?

Det er et fantastisk arbejdsmiljø med masser af plads til projektarbejde i de mange arbejdslokaler. Disse lokaler er også udstyret med et stort TV, hvor man som gruppe kan sidde og arbejde sammen.

Hvad synes du om underviserne?

Underviserne er det fedeste på hele uddannelsen. Det er en hel anden undervisningsform end på gymnasiet, fordi man bliver givet ansvar som et voksent individ.

Hvad vil du gerne, når du er færdig med uddannelsen?

Efter uddannelsen vil jeg gerne bruge mine færdigheder til at arbejde, imens jeg rejser rundt i verden. Drømmen er, at jeg på et tidspunkt kan blive selvstændig med dette.

Hvem vil du anbefale denne uddannelse til?

Jeg vil anbefale denne uddannelse til folk med store ambitioner inden for IT-branchen, men også til folk, der gerne vil ud at arbejde i et firma, hvor der er masse muligheder indenfor IT og design.
Læs mere om Multimediedesigner
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide