Mathias Nielsen, læser til multimediedesigner

multimediedesigner

Hvorfor valgte du denne uddannelse?

Jeg valgte denne uddannelse, fordi jeg gerne vil arbejde freelance. Denne uddannelse giver mig en bred vifte af muligheder inden for branchen, og det er grunden til, at jeg har valgt den.

Hvilke kompetencer har du fået med dig?

Jeg har lært en masse om projektstyring, og hvordan man håndterer et længerevarende projekt. Derudover har jeg også forbedret mine faglige egenskaber og udviklet min designteoretiske viden.

Hvad synes du om miljøet på campus?

Det er et fantastisk arbejdsmiljø med masser af plads til projektarbejde i de mange arbejdslokaler. Disse lokaler er også udstyret med et stort TV, hvor man som gruppe kan sidde og arbejde sammen.

Hvad synes du om underviserne?

Underviserne er det fedeste på hele uddannelsen. Det er en hel anden undervisningsform end på gymnasiet, fordi man bliver givet ansvar som et voksent individ.

Hvad vil du gerne, når du er færdig med uddannelsen?

Efter uddannelsen vil jeg gerne bruge mine færdigheder til at arbejde, imens jeg rejser rundt i verden. Drømmen er, at jeg på et tidspunkt kan blive selvstændig med dette.

Hvem vil du anbefale denne uddannelse til?

Jeg vil anbefale denne uddannelse til folk med store ambitioner inden for IT-branchen, men også til folk, der gerne vil ud at arbejde i et firma, hvor der er masse muligheder indenfor IT og design.
Læs mere om Multimediedesigner