Kamilla Andersen, læser digital konceptudvikling

digital konceptudvikling

Hvorfor valgte du denne uddannelse?

Jeg valgte Digital Konceptudvikling efter, at jeg havde researchet de andre pba- muligheder efter multimediedesigner. Jeg havde altid været mere interesseret i kommunikation, og derfor gav det god mening at vælge digital koncept. Derudover fik jeg også snakket med nogen, der gik på uddannelsen før mig, og det gjorde bare,  at jeg vidste, at det var der, jeg hørte til.

Hvilke kompetencer har du fået med dig?

Fagligt er der næsten for mange til at ramse op, men jeg vil sige, at det største faglige er nok, hvor stor forståelse jeg har fået for usability, og hvordan man bedst rammer en målgruppe. Jeg synes også, jeg er blevet meget bedre til at pitche mine ideer til klienter.

Hvad synes du om miljøet på skolen?

På Campus Seebladsgade er der ekstremt hyggeligt. Der er så mange små hyggekroge med sofaer, hvor man kan sidde og arbejde. Derudover er de små grupperum en dejlig mulighed for ikke at blive forstyrret, mens man arbejder. Ud over det, så er alle jo super venlige, og man føler sig hurtig velkommen.

Hvad synes du om underviserne?

Underviserne er, i mine øjne, virkelig fantastiske. Jeg har virkelig lært meget af dem alle sammen.

Hvad vil du gerne, når du er færdig med uddannelsen?

Jeg vil gerne arbejde med noget SoMe: Det har altid interesseret mig rigtig meget. Ellers kunne det også være sjovt at udarbejde app-designs.

Hvem vil du anbefale denne uddannelse til?

Uddannelsen er meget bred, så der er også plads til rigtig mange forskellige mennesker. Hvis du synes, det mega fedt at udvikle dine ideer og lave prototyper og derefter pitche dem foran faktiske klienter, så er digital konceptudvikling helt sikkert noget for dig.
Læs mere om Digital konceptudvikling (Professionsbachelor top-up)