Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Videregående uddannelse

Business Administration, Accounting Concentration, BS

Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge San José State University (SJSU)?

Beliggende i hjertet af Silicon Valley

Mangfoldigt studiemiljø

Valuta for pengene

Om uddannelsen

Business Administration, Accounting Concentration, BS

Regnskab er et anerkendt erhverv, der beskæftiger sig med måling, analyse, fortolkning og kommunikation af økonomiske data. Studerende er forberedt på karriere som autoriserede revisorer og ledelsesregnskaber for både den private og den offentlige sektor i økonomien. Læreplanen er designet til at udvikle en grundlæggende forståelse af de konceptuelle rammer, der ligger til grund for måling og kommunikation af økonomiske data; en teknisk kompetence til effektivt at måle, assimilere og kommunikere økonomiske data en bevidsthed om de involverede moralske og etiske overvejelser; og incitamenter til at vokse og holde trit med stadigt skiftende spørgsmål, forhold, kræfter og ideer.

accountig

San José State University (SJSU)

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af at have en stærk tradition for at engagere sig i områdets pionerånd inden for IT, elektronik og banebrydende nye teknologier. 

San José er den 10. største by i USA og har omkring 1 million indbyggere. Selve universitetet har 33.000 studerende, hvoraf ca. 2000 er internationale. Alle har de deres daglige gang på universitetets over 620.000 m2 store campus i 'downtown' San José, hvorfra der vil være nem adgang til byens mange seværdigheder til fods eller via bus og moderne sporvogne. 

Hvad kan jeg læse på San José State College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

San José State University (SJSU)
1 Washington Square
95192​ San José

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret