Sabina Nørholm Jacobsen

”Jeg tror bestemt at den erfaring har været en medvirkende årsag til, at de har turdet ansætte en nyuddannet, for jeg har jo allerede prøvet en del og har gode referencer fra Faxe Kommune at byde ind med. Jeg fik vist kun søgt seks-syv stillinger, inden jeg blev indkaldt til samtale på Næstved Sygehus, hvor de skulle bruge en HR-konsulent. Det var et drømmejob for mig, men jeg havde jo ingen praktisk erfaring inden for det felt, så jeg troede ikke, at jeg havde den store chance” Læs mere om Professionshøjskolen Absalon
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide