Maja Lorck Winberg

”Jeg er blevet rigtig godt modtaget, men jeg skal da indrømme, at jeg var lidt nervøs, da jeg startede. Her er meget fagsprog, for eksempel latin som lægerne bruger og en masse snak om anatomi og så selvfølgelig Sundhedsplatformen. Men det går godt, og de andre er flinke til at hjælpe, hvis jeg har spørgsmål. Det er virkelig spændende at blive kastet direkte ud i virkeligheden efter kun et par måneders undervisning. Det bliver lige pludselig meget konkret, hvad vi kan bruge uddannelsen til – og det var lige, hvad jeg håbede på.”
Læs mere om Sundhedsadministrativ koordinator
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide