Kristina Hansen

"Jeg blev færdig som lægeeksamineret fodplejer på Odense fodplejeskole i oktober 2014. 

Jeg har været meget glad for, at gå på skolen. En af grundene er, at lærerne er meget nærværende og støttende. De er gode til at uddybe, hvis der er noget man ikke helt forstår. Samtidig er de meget åbne, hvis man kommer med forslag til undervisningen eller andre tiltag. Der bliver fulgt op på, at alle er med, så ingen falder bagud i undervisningen. Alle opgaver og lektioner man skal igennem under uddannelsen giver mening, og er noget man kan bruge under hele forløbet. 

Der er en dejlig atmosfære og omgangstone på skolen. Der er bare en helt særlig hygge og ro. 

Eleverne er åbne,og alle hjælper hinanden.

Man får mulighed for at have stamkunder under uddannelsen, hvilket er super skønt, så man kan følge med i de enkelte klienter forløb, og se hvilken forskel man gør i dette fag. 

Jeg vil give Odense fodplejeskole mine aller bedste anbefalinger, og håber at alle der har en drøm om at blive fodplejer, vil søge ind på denne skole, da det er det absolut bedste man kan gøre, for at få en super god uddannelse. Tror ikke på, at man kan træffe et bedre valg." 
Læs mere om Professionel fodplejer

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Odense Fodplejeskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide