Christina Hansen

"Jeg hedder Christina Hansen, jeg er 38 år. Jeg blev færdig som Lægeeksamineret Fodplejer i Januar 2017. 

Efter ca. 19 år som klinikassistent hos en tandlæge, tog jeg beslutningen om at læse til fodplejer. 

Jeg har en veninde som også er fodplejer, og efter nogle gode råd og ideer besluttede jeg mig for at undersøge mulighederne. Da jeg skulle kunne kombinere min uddannelse med mit arbejde på fuldtid. 

Med hjælp fra min familie blev valget Odense Fodplejeskole, og efter nogle gode telefonsamtaler med Farida var jeg ikke i tvivl om at det var her jeg skulle tage min uddannelse som fodplejer. 

Skolen har nogle rigtig dygtige lærere som har stor indflydelse på mit resultat ved eksamen, de formår virkelig at lære fra sig samt at motivere os elever. Det har været dejlig at kombinere teori og praksis. Og de elever som har været længere i forløbet har altid stået klar med en hjælpende hånd hvis behovet har været der. Dejligt at alle hjælper hinanden og man føler sig virkelig i gode hænder, samt rustet til at stå på egne fødder. 

Jeg har været utrolig glad for at komme på Odense Fodplejeskole hvor jeg synes atmosfæren er dejlig, jeg har lært nogle dejlige piger at kende. 

En god ting på Odense Fodplejeskole er også at Farida er god til at samle os elever til socialt samvær hvor hun ryster både elever og lærere sammen. En rigtig god måde at omgå hinanden på, jeg har nydt at løbe, danse og grine med jer alle. 

Jeg kan kun give Odense Fodplejeskole min bedste anbefaling og ønsker Farida alt held og lykke i fremtiden med hendes nye flotte skole." 
Læs mere om Professionel fodplejer

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Odense Fodplejeskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide