Bente Bering, elev 2019-2020

"Skolen ligger centralt fra offentlig transport. Dejlige rustikke lokaler med en skøn atmosfære. 

Man føler sig velkommen fra 1. dag og man bliver set og hørt som den man er, af de to fantastiske ejere Farida og Camilla. Man kan mærke at de værdsætter god stemning både personligt og fagligt, de formår at skabe en god homogen stemning blandt eleverne. Giver plads til forskelligheder og behov, skaber sammenhold ved sammenkomster uden for skolen. Ej forglemme de lærere der er der om aftenen. 

Man kan mærke at der sættes stor vægt/pris på høj faglighed. Vi kommer med forskellige udfordringer mht. faget som bliver løst uden tøven. Der er plads til spørgen, undren og konstruktiv kritik på et professionelt niveau, begge veje. Der sættes en ære i god professionel fodpleje samt en god kundepleje. Teoriundervisning i fagbogen udes af medicinstuderende som også "taler vores sprog". 

Fantastiske dage med alle de eksterne firmaer som underviser i deres produkter, Stjerneskibet (iværksætter, revisor, reklame) Cbit, Kjæruff og ikke mindst branceforeningen SADF.

Jeg var så heldig at møde 2 hold elever i min tid, sjældent møder man så mange engagerede, søde og fantastiske kvinder på en gang, hvor fællesskab, hygge. omsorg og behjælpelighed er nøgleord. 

Jeg vil til en hver tid anbefale Odense fodplejeskole hvis man selv har/sætter et højt professionelt niveau." 
Læs mere om Professionel fodplejer

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Odense Fodplejeskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.