Fjernet allergi med kosten

Kostakademiet

Kostvejlederuddannelsen"Jeg er en af de danskere som har fået astma, allergi og høfeber i mine tidlige år. Accepterede det og fik medicin for det.

For cirka 5 år siden lagde jeg min kost om, fjernede ”belastninger” for kroppen og begyndte at sætte mig lidt ind i hvordan den fungerer. Efter 5 måneder var de 3 ovennævnte ting væk og total highonlife ☺.

Tænkte at når jeg kan – så kan alle andre også. Men indså hurtigt at jeg var nødt til at få en mere grundlæggende viden og kontaktede så Kostakademiet og meldte mig derefter ind på uddannelsen.

Største gave man kan få

Jeg er uddannet Personlig træner og arbejder som Personlig træner på fuldtid i fitness.dk Århus.
Kostakademiet har givet mig en grundlæggende og meget bred viden indenfor kosten og har rustet mig til at gøre en forskel og hjælpe andre folk til at få et bedre jeg.

Det er den største gave man kan give sig selv. Tænk at få så meget energi, så man kan se bort fra sig selv og hjælpe andre. Hvilken større gave findes der?"

Alex Hasselager Jensen, Personlig træner, Life & business coach, www.alex-jensen.dk

Se alle Kostakademiets uddannelser her!


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide