"Det var meget målrettet at jeg gik efter denne her uddannelse"

Mød Stine der studerer på Cand.merc.aud.


Stine, 25 år

Hvilken uddannelse går du på? Og hvorfor?Mød Stine der læser til Revisor på CBS

Jeg læser cand.merc.aud. som er revisor kandidaten. Jeg har valgt den fordi at jeg gerne vil være revisor, så det var meget målrettet at jeg gik efter denne her uddannelse.

Hvad er det bedste ved den uddannelse?

Den er spændende, den er svær og så er det en stor udfordring og det synes jeg er fedt.

Hvad er det mest udfordrende ved din uddannelse?

Der er meget jura ind over uddannelsen, så man skal være inde i juridisk metode, det var jeg ikke selv fra starten af. Det har været en stor udfordring for mig, fordi, at jeg har taget en almen bachelor, som ikke var særlig fokuseret på jura, hvorimod kandidaten jeg nu er på er meget fokuseret på jura.

Så man skal være opmærksom på at man skal have rigtig godt styr på juridisk metode og høre godt efter i starten i erhvervsret, hvor man også får noget juridisk metode, fordi at det vil kunne hjælpe en igennem hele uddannelsen.

Hvad er din drømmekarriere?

Revisor.

Har du et studierelevant job ved siden af?

Nej men jeg vil rigtig gerne finde et, fordi det er klart en fordel når man skal ud og finde et job efter endt uddannelse.
Læs mere om Cand.merc.aud. - Revisorkandidat
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide