Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Hvordan bedømmer tidligere elever Sprogskole i England?

Gennemsnit 4,5

Baseret på 10 evalueringer

Nora Daugaard Jensen
(5)
I sommerferien var jeg med på Framlingham College 2015. Det var en kæmpe oplevelse.
Silke
(5)
Det var en super god tur og en fed oplevelse! jeg var meget tilfreds med min rejseleder Ane også!
Amalie Haugaard Malthe Madsen
(4)
har virkelig fået en stor oplevelse på denne tur, som jeg aldrig vil glemme!
Anne Mygind
(4)
Rejseleder: Mai - verdensklasse Den bedste rejseleder man kunne få. Hun var med til forskellige aktiviteter og vi lavde ting med hende efter undervisningen. Hun var på plan med os, og hvis vi havde problmer kunne vi uden tvivl komme til hende.
Kathrine
(4)
Selvom der kommer lidt negative hentydninger har det stadig været en fantastisk sprogrejser, som jeg ikke kommer til at glemme.
Tenna Nicolaisen Rahr
(4)
Min sprogrejse til Bournomouth var en fed og uforglemmelig oplevelse. Jeg lærte virkelig noget om mig selv, og at man faktisk kan mere, end man tror. Jeg er blevet mere selvstændig, og det at stå på næsten egne ben i et andet land, giver et selvtillidsboost med hensyn til sprogbruget. Derfor er det helt klart noget, jeg vil anbefale andre at gøre.
Sofie Wind
(5)
En rigtig god skole, styr på alt, rigtig god guide. Alt i alt har det været en hel fantastisk oplevelse! Jeg er klar til en tur mere 😉
Alexander Jensby Thomsen
(5)
Det var alle pengene værd, lidt surt at turen kun varede 2 uger. Man kunne godt bruge én uge mere. De 2 uger flyver på ingen tid. Det var en super tur med god mad og en meget fed oplevelse. :)
Kristine Kruse
(4)
REJSELEDREN Laura var den bedste rejseleder man kunne ønske sig, hvis man havde et problem, så ville hun gøre alt for at finde en løsning på det. Hun er så omsorgsfuld og er rigtig sjov at være sammen med, kunne ikke ønske en bedre rejseleder. GODE RÅD TIL BUNDGÅRD SPROGREJSER? 2 uger godt, men jeg følte mig ikke helt mæt, så det kunne væ...
Vis alt
Julie Rytter Eriksen
(5)
Jeg synes det var nogle super fede lærer på skolen. De var professionelle men samtidig med øje for abroad, så vi kom hurtigt til at lære hinanden at kende gennem undervisningen. Undervisningen var samlet set rigtig lærerrigt for mig, fordi vi snakkede så meget og der var stor fokus på det mundtlige. Jeg har lært rigtig mange nye hverdags ord og ...
Vis alt

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide