Underviserne brænder for Akademiet

AkupunkturAkademiet

Jeg blev færdig med akupunktur udannelsen på akupunktur akademiet november 2011. Jeg er også uddannet sygeplejerske i 2008.

Jeg valgte akademiet, fordi det er en forening, hvor der er et råd af frivillige til at tage beslutninger og ikke et enevælde. Endvidere er det flere forskellige undervisere, som giver undervisningen en alsidighed.

AkupunkturAkademiets uddannelser

Underviserne brænder for faget og akademiet

Samlingen af engagerede undervisere er meget forskellige, men fælles for dem er at de brænder for faget og for akademiet.

Det er generelt sådan, at folk som er tilknyttet akademiet holder meget af miljøet på akademiet og der er mange som laver frivillig arbejde for stedet. Engagementet for faget og for akademiet smitter af.

Jeg syntes, at udannelsen er godt opbygget, hvor man starter med at få en overordnet forståelse for kinesisk medicin, og bevæger sig gennem flere lag så man får dybere og dybere forståelse.

Der er en god vekslen mellem teori og praksis. Fra starten af udannelsen får man lov til at bruge sine hænder og få kontakt med mennesker.

Dybere forståelse for mennesket

Gennem udannelsen har jeg fået en anden og dybere forståelse af mennesket.  Kinesisk medicin giver mig en sammenhæng og forklaring af mennesket som helhed, som jeg ikke kunne finde i min sygeplejerske udannelse. Jeg er overbevidst om, at jeg kan blive ved med at fordybe mig, og finde flere lag i den kinesiske medicin, og i forståelsen af mennesket.

Min oplevelse af akademiet er, at det er et sted hvor der er plads til alle. Det er en hård udannelse specielt med et job som sygeplejerske ved siden af.

Det er et sted med høj faglighed, som stiller gode krav til de studerende, så man kan komme ud på den anden side som en dygtig akupunktør. Jeg er rigtig glad for at jeg valgte denne udannelse.

mvh Louise Cleemann