Min vej til Akademiet kom igennem mit andet studie; medicin

AkupunkturAkademiet

AkupunkturAkademiet er klart pengene og tiden værd, hvis man vil være en menneskefokuseret behandler med grundig og sammenhængende teori i ryggen.

Valgte AkupunkturAkademiet fremfor lægestudiet

Jeg startede på AkupunkturAkademiet lige så meget for at lære at omgås og se patienter som for at blive akupunktør. Min vej til AkupunkturAkademiet kom igennem mit andet studie: medicin.

Rune anbefaler AkupunkturAkademietEfter at have læst et år på lægeuddannelsen i Århus følte jeg mig fjernere fra mit oprindelige mål om at blive en lægende person i folks liv, end da jeg startede.

Det holistiske menneskesyn tiltaler mig

Dette førte til en række begivenheder, der satte mig i kontakt med AkupunkturAkademiets leder, Camilla Gliemann, hvorefter jeg hurtigt besluttede mig for at blive TCM’er.

Det holistiske menneskesyn sammen med det patientorienterede behandlingsforløb er kendetegnende ved AkupunkturAkademiets uddannelse. Dette suppleres af en grundig indføring i teorien i Kinesisk medicin, så vi ikke føler og fornemmer os frem til vores diagnoser og behandlinger.

Mvh. Rune Stevnhøj Sørensen


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide