Private uddannelser

Certificeret Socialpædagog

Academy Online, Fjernundervisning
Længde
Varierende længde
Pris
13.333 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Varierende længde
Pris
13.333 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Hvorfor vælge Academy Online?

Opnå diplom/certificering

Behov på arbejdsmarkedet

Du vælger studietempo

Om uddannelsen

Socialpædagog

Certificeret Socialpædagog

Vil du arbejde med socialt udsatte personer? Så kan uddannelsen til socialpædagog være den rigtige for dig. Som socialpædagog har du muligheden for at gøre en positiv forskel i livet for mennesker, der står over for udfordringer såsom hjemløshed, misbrugsproblemer, handicap, samt udsatte børn og unge.

Socialpædagoger møder og støtter mennesker i forskellige livssituationer og har derfor en vigtig rolle i samfundet. Med en stigende efterspørgsel efter kvalificerede socialpædagoger både i offentlige og private sektorer, åbner denne uddannelse døren til en række meningsfulde karrieremuligheder.

Arbejdet som socialpædagog er alsidigt og indebærer kontakt med mennesker i alle aldre. Som certificeret socialpædagog har du mulighed for at arbejde i forskellige miljøer som bosteder, botilbud og støtteboliger.

Uddannelsen til socialpædagog byder på kurser i selvindsigt, socialret, kommunikation, socialpsykologi, socialpædagogik, psykologi, systemteori, etik, metoder og socialgerontologi. Samlet set giver uddannelsen en god forståelse og viden om menneskers sårbarhed og forskellige problematiske livssituationer, og du får værktøjer som kræves i arbejdet som socialpædagog.

Uddannelsen svarer til et fuldtidsstudie på ca. 8 uger.

Vær opmærksom på, at kommuner og andre arbejdsgivere kan have specifikke regler og bestemmelser vedrørende uddannelsesform og uddannelsescertifikater som grundlag for ansættelse. Hvis du vil vide, hvordan arbejdsgiverne i dit område ser på din uddannelsesbaggrund, er du velkommen til at spørge dem, før du melder dig til.

Uddannelsesmål

Målet med uddannelsen er, at studenten efter afsluttet uddannelse har tilegnet sig de færdigheder, der kræves for en kvalificeret og selvstændig beskæftigelse inden for området.

Ansøgning og adgangskrav

Ingen krav på adgangsgivende eksamen.

Eksamen og diplom

Efter afsluttet uddannelse og godkendt resultat på alle afleveringsopgaver og prøver, modtager den studerende et certifikat. Den ansvarlige underviser for uddannelsen er den, der eksaminerer den studerende.

Pris

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Socialpædagog er 13 333 DKK. Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 1 667 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. Betalingen skal være fuldført, før du kan modtage dit certifikat.

Prisen inkluderer

  • Videolektioner og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Afleveringsopgaver
  • Support via mail og gennem kursusportalens studenterforum
  • Certifikat ved bestået uddannelse

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Certificeret Socialpædagog
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Academy Online

Velkommen til Academy Online! Academy Online International er en af Europas førende virksomheder inden for digital erhvervsuddannelse.  Dette er en moderne og fleksibel studieform som giver dig mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret