Private uddannelser

Certificeret Ressourcepædagog

Academy Online, Fjernundervisning
Længde
Varierende længde
Pris
9.045 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Varierende længde
Pris
9.045 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Hvorfor vælge Academy Online?

Opnå diplom/certificering

Behov på arbejdsmarkedet

Du vælger studietempo

Om uddannelsen

Ressourcepædagog

Certificeret Ressourcepædagog

Vil du arbejde med børn i børnehaver og skoler, som har brug for ekstra støtte i deres hverdag? Så er uddannelsen til Ressourcepædagog noget for dig.

Som Ressourcepædagog kan du gøre en stor forskel for børn og unge. Det vigtigste er, at du elsker at arbejde med børn og unge. Arbejdsopgaverne er varierede og mangfoldige, hvilket gør hver dag spændende. Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor dine synspunkter er værdifulde og bidrager til at skabe et stimulerende læringsmiljø, udvikle undervisningen og motivere børnene. Som 

Ressourcepædagog møder du dagligt børn med forskellige praktiske og sociale behov. Skolerne har brug for al den kompetence, der er tilgængelig på arbejdsmarkedet, for at imødekomme alle børns behov. Med teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for samtalemetodik bliver du som Ressourcepædagog en nøgleperson på din arbejdsplads. Under din uddannelse får du de værktøjer, du behøver for at udfylde rollen som Ressourcepædagog. Du lærer om skolemyndigheder, børnekonventionen, diagnoser og bliver bekendt med specialpædagogiske begreber. 

Du vil støde på eksempler på udfordringer, som kræver tilpasninger, støtte, en lavaffektiv tilgang og motiverende samtaler. Kurset indeholder videooptagede forelæsninger, undervisningsmaterialer, relevante film, quizzer og indleveringsopgaver, hvor du præsenterer dine refleksioner omkring forskellige pædagogiske tilgange. Da dette erhverv handler om 'bløde værdier', bliver du præsenteret for øvelser i form af cases. Det vil sige situationer, som du skal tolke, reflektere over og problematisere ud fra det, du har lært på kurset. Denne uddannelse er designet til ikke kun at rette sig mod en specifik målgruppe, men også til at give et bredt perspektiv, der kan anvendes i arbejdet med ældre elevgrupper.

Uddannelsen svarer til et fuldtidsstudie på ca. 5 uger.

Vær opmærksom på, at kommuner og andre arbejdsgivere kan have specifikke regler og bestemmelser vedrørende uddannelsesform og uddannelsescertifikater som grundlag for ansættelse. Hvis du vil vide, hvordan arbejdsgiverne i dit område ser på din uddannelsesbaggrund, er du velkommen til at spørge dem, før du melder dig til.

Uddannelsesmål

Målet med uddannelsen er, at studenten efter afsluttet uddannelse har tilegnet sig de færdigheder, der kræves for en kvalificeret og selvstændig beskæftigelse inden for området.

Ansøgning og adgangskrav

Ingen krav på adgangsgivende eksamen.

Eksamen og diplom

Efter afsluttet uddannelse og godkendt resultat på alle afleveringsopgaver og prøver, modtager den studerende et certifikat. Den ansvarlige underviser for uddannelsen er den, der eksaminerer den studerende.

Pris

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Resursepædagog er 9 045 DKK. Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 1 809 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. Betalingen skal være fuldført, før du kan modtage dit certifikat.

Prisen inkluderer

  • Videolektioner og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Afleveringsopgaver
  • Support via mail og gennem kursusportalens studenterforum
  • Certifikat ved bestået uddannelse

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Certificeret Ressourcepædagog
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Academy Online

Velkommen til Academy Online! Academy Online International er en af Europas førende virksomheder inden for digital erhvervsuddannelse.  Dette er en moderne og fleksibel studieform som giver dig mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret