Vis studentum.dk som: Mobile

Studentums nyhedsbrev

Vil du vide mere om uddannelse?

Studentum tilbyder relevant information til dig som vil studere eller allerede er i gang med et studie. I vores nyhedsbrev kan du læse om studierelevante emner som eksempelvis:

  • Tips om nye uddannelser
  • Smarte løsninger for dig som studerende
  • Vigtige begivenheder
  • Information om boligforhold for studerende
  • Rabatter og tilbud
  • Vigtige ting at tænke på som studerende

Dette er bare et lille udvalg af hvilken slags information vi kan tilbyde dig. Er du interesseret skal du blot registrere dig med din mailadresse. Vær opmærksom på at du altid kan vælge at afmelde din interesse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Ønsker du at afmelde dig Studentums nyhedsbrev?
  Er du allerede medlem? Klik her og log ind og se dine indstillinger  


Nyhedsbrev - arkivVelkommen til Studentums nyhedsbrev for juni 2010. Her kan du læse om nyheder om uddannelse og hvad der er sket på uddannelsesfronten siden sidst.

Vi er netop gået ind i juni, hvilket betyder at sommeren officielt er her - i hvert fald ifølge kalenderen! Det betyder også, at vi er ved at være inde på opløbsstrækningen når det gælder om at søge ind på de videregående uddannelser. Samtidigt er juni også den måned, hvor mange studerende skal sætte deres kundskaber på prøve og gå til de berygtede eksamener.

D. 5. juli er sidste frist for at søge ind gennem kvote 1, og den gode nyhed i år er, at det er blevet endnu lettere at blive optaget gennem netop kvote 1. Du kan læse mere om optagelse på kvote 1 i nyhedsbrevet nedenfor.

Udover de videregående uddannelser er der stadig mulighed for at begynde på et hav af forskellige uddannelser. Du kan på Studentum.dk f.eks. søge blandt de mange VUC'er, hvis du har behov for at opkvalificere din gymnasiale uddannelse, finde en spændende sprogskole, så du kan bruge din sommerferie på at lære et nyt sprog, eller finde en spændende uddannelse i udlandet.

Studentum.dk ønsker alle en god sommer og held og lykke med at søge ind på en uddannelse.Eksamenstiden er lige om hjørnet!
Det er altid en glædelig begivenhed, når foråret endelig melder sin ankomst. Men med forår følger også den af mange så berygtede eksamenstid! Maj er den måned, hvor undervisningen mange steder synger på sidste vers og rigtig mange studerende skal til at forberede sig til forårets eksamener. Her på Studentum.dk har vi derfor sammensat en mindre guide til, hvordan du bedst klarer eksamensperioden og hvordan man kan blive bedre til at håndtere eksamensangst. Du finder den ved at følge linket i dette nyhedsbrev.

Uddannelsestest
Vi har også lavet en stor uddannelsestest, hvor du ved at svare på en række spørgsmål kan få nogle bud på, hvilken uddannelsestype og hvilket område du bedst egner dig til at tage en uddannelse indenfor. Følg linket i nyhedsbrevet nedenfor, for at prøve uddannelsestesten.

Opkvalificering
Desuden er foråret en periode, hvor mange fremtidige studerende har brug for at opkvalificere sig ved at tage enkeltfag på de mange VUC'er landet over. På Studentum.dk kan du finde et bredt udvalg af mulige uddannelsessteder, hvor du kan tage de fag du lige står og mangler.

Her på Studentum.dk ønsker vi alle et dejligt forår og et stort held og lykke med de forestående eksamener!Velkommen til Studentums nyhedsbrev for april 2010. Her kan du læse de seneste nyheder på uddannelsesområdet og orientere dig indenfor emnet skoler og uddannelse.

Påsken er netop overstået og det samme er fristen for ansøginger gennem kvote 2. Det betyder dog ikke at hele uddannelsesverdenen ligger stille, tværtimod. Det er nemlig nu du skal i gang med at opkvalificere dig, hvis du mangler nogle specielle fagkombinationer eller niveauer, som kræves på den uddannelse du har søgt ind på. Man kan nemlig endnu nå at tage de kurser eller fag, der mangler i ansøgningen, f.eks. på en af landets utallige VUC'er.

For dig, der endnu ikke har søgt ind på en uddannelse i år, er der også kvote 1 fristen d. 5. juli at se frem til. I dette nyhedsbrev har vi samlet en række spændende uddannelser og uddannelsessteder, som du kan kigge nærmere på. Du kan også læse resultatet af vores store nordiske brugerundersøgelse eller læse andre nyheder om uddannelse. Desuden har vi lavet et lille tema om højskoler, så du kan blive inspireret til et ophold, der både styrker faglighed og personlighed.

God fornøjelse!

Hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet er du velkommen til at maile os på info@studentum.dkVelkommen til Studentums nyhedsbrev for marts 2010. Her kan du læse om alle de seneste nyheder og udviklinger indenfor skoler og uddannelse

Så er vi kommet ind i marts - måneden hvor kvote 2 ansøgninger skal sendes ind til de forskellige uddannelsessteder. Marts er således sidste udkald for dig, som har ambitioner om at søge ind på din drømmeuddannelse under kvote 2. Der er dog stadig næsten 2 uger til ansøgningsfristen udløber, så er du en af dem, som endnu ikke har besluttet dig for hvad du skal søge ind på, kan du finde inspiration i dette nyhedsbrev.

Med studievalg som en af de helt centrale emner i marts måned fortsætter vi en undersøgelse om hvilke tanker studerende gør sig om valg af studie. Hvis du har lyst til at deltage i undersøgelsen, vil du automatisk deltage i lodtrækningen om et gavekort på 500kr til H&M.

Endelig kan du læse om bl.a. udlandsstudier, spændende uddannelsessteder og de seneste nyheder indenfor uddannelsesverdenen.

God fornøjelse!

Hvis du har kommentarer til nyhedsbrevet, er du velkommen til at maile os på info@studentum.dkFind din uddannelse  -Studentums nyhedsbrev Februar 2010
Velkommen til Studentums nyhedsbrev for februar 2010. Her kan du læse om alle de seneste nyheder og udviklinger indenfor skoler og uddannelse

Så er vi kommet ind i februar - en af de helt store måneder på uddannelsesfronten. Det er i Februar at rigtigt mange unge beslutter sig for hvad de vil studere, og således træffer et af de sværeste valg i livet. Er du en af dem, som endnu ikke har besluttet dig, kan du finde inspiration i dette nyhedsbrev.

Med studievalg som en af de helt centrale emner i februar måned tager vi også hul på en ny undersøgelse om hvilke tanker studerende gør sig om valg af studie. Hvis du har lyst til at deltage i undersøgelsen, vil du automatisk deltage i lodtrækningen af et gavekort på 500kr til H&M.

Endelig kan du læse om bl.a. fjern-uddannelse, The Times' liste over top universiteter, og de seneste nyheder indenfor uddannelsesverdenen.

Læs mere herVelkommen til Studentums nyhedsbrev for januar 2010 og rigtig godt nytår! Her kan du læse om alle de nyeste nyheder og udviklinger indenfor skoler og uddannelse.

Julen og nytåret er nu veloverstået, og vi har taget hul på et nyt årti. Og det bliver et årti, hvor der kommer en masse nye og spændende uddannelser fra både Undervisningsministeriet og private uddannelsesinstitutioner. Måske har du allerede tilmeldt dig en af dem og skal starte dit studie til februar, eller også mangler du måske lidt inspiration til at finde frem til den helt rigtige uddannelse eller det helt rigtige højskoleophold. Uanset hvad kan du finde en masse ny og spændende information her.    

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du, ud over information om forskellige skoler i Danmark, finde nyheder om aktuelle ledige studiepladser, Studentum.dk´s nye layout, Undervisningsministeriets udspil om årets nye uddannelser, "Ugens spørgsmål" og meget mere.   

God fornøjelse!
Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide