Skuespiller, Mille Dinesen – Body-sds holder mig sund og stærk

Mille Dinesen, Body-sds

Body S|D|S´ træning og behandling er ikke bare en investring i min alderdom, men et spørgsmål om at ha´ det godt her og nu.

“Jeg har i mange år boltret mig i den alternative verden, og prøvet nærmest hvad der er at prøve indenfor sundhed og træning – lige fra hvidløgsudrensningskure, homøopati og den indiske lægevidenskab Ayurveda til bootcamp og meditationsformer. Min erfaring viser mig, at der ikke er grænser for, hvad man kan gøre selv, hvis man vil. Så jeg vil godt tilslutte mig sætningen “mad og træning er medicin”

Og med det mål at være stærk og sund i krop og sind er der en ting, jeg har holdt fast ved, siden jeg fik kendskab til det for snart mange år siden; Body S|D|S træning og behandling.

Jeg træner regelmæssigt både den lidt heeman-agtige træning Pafei og den mere rolige og grundige Cufei. Ens for begge former er, at man arbejder indefra og ud hvilket giver en kropsbevidsthed, som jeg bruger hver dag i mit liv.

Jeg har dyrket træningen i over 12 år og er overrasket over, hvor meget min krop kan, og hvordan jeg kan skubbe mine grænser gang på gang.

Body S|D|S holder mig sund og stærk – både fysisk og psykisk.”


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide