Sandes, HF Student

sandes

HF-student og mor til 2

Med masser af gåpåmod og lyst til livet – og lyst til at lære, så er det ingen sag at tage en uddannelse og være mor til 2.

Sandes er 38 år og blev den første HF-student på Vestegnen HF & VUC i 2019.  Hun startede på Vestegnen HF & VUC for 6 år siden, hvor hun tog  sin 9./10. klasse. Siden valgte hun at tage en hel HF som enkeltfag. Ud over at have haft fuld fart på gennem uddannelsessystemet, så har hun bl.a. arbejdet i sin mands blomsterforretning og som pædagogmedhjælper. Rejsen for Sandes stopper ikke her, for om lidt starter et nyt kapitel i Sandes liv, hun skal nemlig på København Universitetet.


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide