"Jeg har endelig fundet min rette hylde"

Pernille, Stylist uddannelsen

“Jeg startede på uddannelsen som stylist ved Art of Style, da jeg i forvejen er uddannet makeup artist og negledesigner, men ønskede hele pakken, så jeg kunne komme hele vejen rundt om kunden, og dermed øge min chancer for alle de fede jobs indenfor branchen, og jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det.Uddannelse til stylist

Vi har den mest fantastiske underviser, som giver os en masse nyttige og informative tips og tricks til, hvordan man kommer i gang, og gebærder sig på når vi er ude på jobs.

Jeg er ude på forskellige jobs stort set hver eneste weekend. Oftest er det frivillige jobs, men i denne branche er det vigtigt at komme ud og vise ansigt, og få skabt sig et netværk først. Jeg bliver ofte kontaktet af folk jeg tidligere har arbejdet sammen med, som gerne vil have mig ud igen. Det er den fedeste følelse når jeg ved, at jeg har gjort det godt.

Jeg har f.eks. været ude på “Godmorgen Danmark” på TV2 og lægge makeup på pigerne fra Djämes Braun´s musikvideo “Fugle”, så har jeg lagt makeup til en filmplakat for “Dansk Film Studie”, lavet musikvideoer, tv reklamer, Jackpot & Cottonfield Modeshow, kortfilm, samt diverse fotoshoots. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg endelig har fundet min rette hylde, og nu kan jeg slet ikke vente på at komme ud og arbejde indenfor branchen fuld tid, og jeg kan kun takke Art of Style for at give mig motivationen og værktøjerne til at komme i gang.”


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide