Vis studentum.dk som: Mobile

Annoncering på Studentum

Vil du vide mere?
Udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig og fortæller mere om, hvordan vi hjælper jer i kontakt med de rette studiesøgende.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.

Vi hjælper jer i kontakt med nye studerende! 

Annoncering på Studentum.dk er jeres genvej til at komme i kontakt med potentielle studerende, der leder efter netop jeres uddannelser. Hver måned bruger over 80.000 mennesker os til at søge inspiration til at finde deres drømmeuddannelse. Det er et tal, der har været støt stigende siden vores lancering i 2008. Det gør os til landets største private søgetjeneste for studiesøgende, der har svært ved at finde vej i uddannelsesjunglen.

Målbar effekt af jeres markedsføring

Indgår I et samarbejde med os om markedsføring af jeres uddannelser på Studentum.dk, er I aldrig i tvivl om resultaterne af jeres investering.

  • I får kontaktoplysninger til brugere, der er interesserede i jeres uddannelser
  • I får løbende trafik til jeres hjemmeside fra kvalificerede leads
  • I har adgang til statistik, der giver et klart overblik på alle parametre 

Som annoncør på Studentum.dk har I desuden mulighed for at tage aktivt del i, hvordan jeres uddannelser præsenteres via vores kundelogin - og I har adgang til vores nye evalueringsværktøj, der giver jer mulighed for at lade nuværende og tidligere studerende være jeres ambassadører.

Det får I med en profil på Studentum.dk

Som kunde hos os får I en gennemarbejdet profil, der præsenterer jeres uddannelsesinstitution og uddannelser med brugeren i centrum. Samtidig er alt indhold bearbejdet til at ranke godt på Google. Da mange søger information om uddannelse, mens de er på farten, har vi naturligvis også et mobilsite.

Foruden jeres profil har I mulighed for at sætte spotlight på ledige studiepladser, ansøgningsfrister, informationsmøder og meget mere ved at gøre brug af ekstratjenester som fx nyhedsbreve, direct mails og forsideannoncer.

Sidst men ikke arbejder vi hele tiden på at tilføre nyt indhold på siden, der kan inspirere studiesøgende i deres uddannelsesvalg. Vi kan derfor også hjælpe med at skabe videopræsentationer og elevinterviews i god kvalitet.

Hvordan kommer I igang?

Udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at fortælle mere om, hvordan vi kan hjælpe jer i kontakt med nye studerende.

Studentum.dk - en del af Educations.com Media Group

EMG

Referencer - det siger vores kunder om os

VUC Hvidovre-Amager

VUC Hvidovre-Amager logo"Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Studentum. Koncernens store udbud af kommunikationskanaler gør, at vi hurtigt og effektivt når ud til vores målgruppe.

Samtidig tilbyder Studentum en god service med hurtig respons på eventuelle spørgsmål og ønsker til udvikling fra vores side, og det medfører, at vi har en stor fortrolighed til vores samarbejde."

Eigil Hansen, Informationskonsulent, VUC Hvidovre-Amager

Askov Højskole

Askov Højskoles logo"Askov Højskole har gennem mere end et år samarbejdet med Studentum Danmark om rekruttering af nye elever. Vores erfaringer er ubetinget gode.

Studentums uddannelsesportal har fat i mange af de unge, der går efter et godt og seriøst site, hvor de kan få god besked om de mange muligheder, der kan bringe dem videre frem mod drømmeuddannelsen."

Ole Kobbelgaard, Forstander, Askov Højskole

Læs flere referencer

Senest opdateret: 19 okt 2018