trendence Graduate Barometer - Forum

27-10-2009 12:25   trendence
Kære studerende, Vi vil gerne invitere jer til at deltage i trendence Graduate Barometer - den største spørgeskemaundersøgelse om uddannelse og karriere i Europa. Temaerne i spørgeskemaet er bl.a. hvor tilfreds du er med dit studium og hvilke forventninger, du har til din fremtidige karriere, herunder potentielle arbejdsgivere. Undersøgelsen foretages online og spørgeskemaet er hurtigt og nemt at udfylde. Vi garanterer dig, at dine svar er anonyme og at dine personlige data vil blive beskyttede. Til sidst i spørgeskemaet vil du have mulighed for at sammenligne dine svar med sidste års gennemsnittet for studerende i Danmark og Europa, og du vil oven i købet have mulighed for at vinde en af de følgende præmier: * 2 x € 1000 * 5 x € 500 Undersøgelsen er foretaget i samarbejde med vores research partner trendence Institut. Klik her for at deltage: www.trend-surveys.com/uc/esb5/?a=1 If you are an international student, please click here for the survey in English: www.trend-surveys.de/uc/esb9/?a=1 Med venlig hilsen, trendence Institut

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide