International uddannelse - Forum

18-05-2009 13:20   Carsten
Hej Studentum. Jeg bliver færdig som student her til sommer og har en plan om en international uddannelse. Men først vil jeg bruge et år på at indsamle lidt erhvervserfaring og finde ud af, præcis hvilken uddannelse jeg vil søge ind på. Jeg bor i Århus, og vil allerhelst læse videre her, når den tid kommer. Jeg kan se på hjemmesiden, at der er en del muligheder inden for internationale uddannelser i Århus, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilke uddannelser, der er de aller nyeste inden for internationale uddannelser? Og ved I noget om, om der når at komme andre inden sommeren næste år?

RE: International uddannelse
25-05-2009 16:19   Studentum
Hej Carsten. Først et tillykke med Studenterhuen om kort tid :) Det lyder som en rigtig god idé at bruge lidt tid på at finde frem til den helt rigtige uddannelse. Der er jo, som du selv skriver, mange muligheder, når det gælder internationale uddannelser, og Århus er helt klart en af de byer, hvor udbudet er stort. Så det skulle ikke være umuligt at du kan blive der. Der kommer en helt ny uddannelse indenfor international handel og markedsføring her til september 2009. Det er en uddannelse, som Erhvervsakademi Århus og VIA University College har valgt at arbejde sammen om. Uddannelsen sætter særlig fokus på internationalt salg og markedsføring og giver viden indenfor en lang række specialistområder med et internationalt fokus. Det kunne måske være noget for dig? Den ligger i Århus og er pt. den nyeste internationale uddannelse på markedet. Håber, det kan hjælpe dig. Venlige hilsner Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide