Mangler du inspiration til fjernundervisning/e-learning?

Top 10 - Mest populære Udemy kurser

1) Graphic Design Bootcamp

Dette grafiske kursus er for dig, der er interesseret i at arbejde som grafisk designer. Du lærer bl.a. at lave logoer, visitkort, brochurer, webgrafik osv.

Vi arbejder med Photoshop, InDesign og Illustrator, som er standarderne for grafisk design. Du lærer også grafisk design i forhold til print og web, så du hurtigt kan komme igang med at arbejde som grafisk designer. 

Dette kursus i grafisk design er til dig, der brænder for grafisk design. Du lærer både de grundlæggende principper og at arbejde med mere avancerede projekter.

Tag kurset

2) Online Photography Masterclass

Vil du gerne tage billeder som en professionel tjene penge på dem? På dette online fotokursus, lærer du at tage smukke billeder og skille dig ud af mængden. Du lærer at tage billeder med smartphone og DSLR kamera.

Kurset er både for dig, der er nybegynder og dig, der har arbejdet som fotograf i længere tid.

Tag kurset

3) Online Web Developer Course

Er du klar klar til at starte en karriere, hvor du udvikler websites? Eller måske arbejder du allerede med kodning og vil vide mere? Så er kurset - The Complete Web Developer Course 2.0 på 6 uger noget for dig.  

Tag kurset

4) Complete Python bootcamp

Bliv en Python programmør. Dette er det mest fuldførte og let-at-gå-til kursus i Python programmering. Uanset om du har programmeret før, allerede kender til basic syntax eller vil lære om mere avancerede egenskaber i Python, så er dette kursus noget for dig. På dette kursus lærer du både version 2 og 3, så du let kan tilpasse dig begge versioner. 

Tag kurset

5) Fashion Design - Create Your Own Fashion Ideas

Dette er et kursus i kunst og design for begyndere. Du lærer digital design og at bruge skabeloner på computeren til at designe tøj. Designkurset er for dig, der vil lære, hvordan du får dit design ind på computeren og arbejder med det der. 

Tag kurset

6) An Entire MBA in 1 Course

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau? På denne MBA-uddannelse lærer du alt, hvad du behøver om business - fra det at starte en virksomhed til at markedsføre den. Du får både et teoretiske fundament inden for MBA og praktisk erfaring. 

Vi arbejder med praktiske teorier og ikke kedelige business koncepter, der er common sense.

Tag kurset

7) Party Planning and Events Management

Dette kursus i Party Planning og Events Management henvender sig til dig, der drømmer om at gøre eventplanlægning til din karriere.

Du lærer, hvad der skal til for at være en god party planner, hvordan du organiserer uforglemmelige events, og hvordan man får budgettet til at række længst muligt. 

Tag kurset

8) Reiki kursus Level I, II and Master Certification

Lær om Reiki healing. En universel energi som har været succesfuld i at heale emotionelle, fysiske og energiske ubalancer i hele verden. På dette Reiki kursus lærer du at udøve Reiki på dig selv og andre. 

Tag kurset

9) Android App Development for Beginners

På dette kursus lærer du at lave Java- og Android apps, så du kan lande dit drømmejob som Android Developer. Før dine app-idéer ud i livet og få et imponerende CV, du kan vise frem til jobsamtalen. Du lærer også Master Java Programming sproget. 

Tag kurset

10) Getting Started as a Wedding and Event Planner 

Har du overvejet at blive bryllupsplanlægger? Har du allerede prøvet at få en karriere indenfor bryllups- og eventplanlægning, men uden stor succes? Eller mangler du det sidste skub for at komme godt i gang? Hvis du kan nikke ja til en af ovenstående situationer, så er dette kursus noget for dig!

Tag kurset

Senest opdateret: 07 feb 2019