Mød Caroline fra Ubberup Højskole

"Det bedste ved Ubberup er ens egen udvikling. Man lærer sig selv bedre at kende, og man begynder at hvile mere i sig selv." Læs mere om Carolines ophold på Ubberup Højskole.

Mød Caroline fra Ubberup Højskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs videre her, hvor Caroline fortæller om sit højskoleophold på Ubberup Højskole. Hun fortæller også om, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Ubberup Højskole?

Jeg har altid været overvægtig, men for tre år siden tog det overhånd. Jeg havde taget 25 kg på i løbet af et år og kunne ikke helt finde ud af, hvordan jeg skulle komme af med dem igen. En god ven, som selv skulle på Ubberup, fortalte mig om højskolen, og jeg faldt helt klart for, hvordan skolen fokuserer på, at det mentale og fysiske går hånd i hånd. Jeg synes helt klart at det er fedt, at man på den måde kan gøre noget godt for sig selv.

Hvordan er fællesskabet på Ubberup Højskole? 

Selvom det er et sted, hvor der er mange forskellige mennesker med forskellige grunde til at være der, så er der et helt unikt fællesskab på Ubberup Højskole. Fordi der er så mange fag som omhandler det psykiske, er man automatisk mere åben og ærlige over for hinanden. Man lærer de andre elever at kende på et helt andet plan, end jeg har prøvet før.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Ubberup Højskole?

Morgenmad efterfulgt af morgensamling. Derefter begynder undervisningen som er fag, man selv har valgt. Det kan være et mentalt, kreativt eller aktivt fag. Efter det første fag er der mellemmåltid, og så begynder et nyt fag efterfulgt af frokost. Nogle dage slutter undervisningen efter frokost og andre dage slutter undervisningen først inden aftensmad, men så kan det være man har haft nogle fritimer undervejs. I fritimerne kan man slappe lidt af på værelset eller i et af de mange fællesrum med et brætspil eller en film. Man kan også gå en tur eller lave noget andet aktivt.

Jeg synes, alle skulle prøve et ophold på Ubberup Højskole! Man tager et break fra dagligdagen og fokuserer 100 procent på sig selv.

Hvad er det bedste ved opholdet på Ubberup Højskole?

Det bedste ved Ubberup er ens egen udvikling. Man lærer sig selv bedre at kende, og man begynder at hvile mere i sig selv. Jeg har taget to ophold, og på mit første ophold var jeg meget anderledes, end det jeg har udviklet mig til i dag – fordi jeg har arbejdet meget med at definere, hvem jeg er, og hvem jeg gerne vil være. Det er fantastisk!

Hvordan var din studietur med Ubberup Højskole?

Vi var til folkemødet på Bornholm, og det var en vildt hyggelig tur. Det var frivilligt, om man ville med, men os, der tog afsted, blev meget tætte og har fået de fedeste oplevelser sammen. Der var i løbet af dagene nogle aktiviteter, som skolen stod for, som vi deltog i. Ellers var det meget frit, at vi kunne går rundt og høre det, vi gerne ville, og så mødtes vi en gang om dagen og delte lidt om, hvad vi havde oplevet.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Jeg synes, alle skulle prøve et ophold på Ubberup Højskole! Man tager et break fra dagligdagen og fokuserer 100 procent på sig selv. Man får masser af tid til at arbejde med det, man nu end går og kæmper med eller drømmer om. Og lærerne er helt fantastisk og støttende! Et godt råd er: Vær dig selv og husk, at selvom man vil være med til det hele, så er det er vigtigt – og helt ok – også at tage noget alenetid engang imellem, når man er omgivet af så mange mennesker hele tiden.

Er du interesseret i at gå på Ubberup Højskole?

Læs mere om Ubberup Højskole

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer