Bliv elev på Grundtvigs Højskole

Grundtvigs Højskole er en af Danmarks ældste højskoler og ligger i den charmerende by Hillerød, mindre end 40 km nord for København. Læs med i artiklen og bliv klogere på alt det højskolen kan tilbyde

Grundtvigs Højskole

Grundtvigs Højskole er en af Danmarks ældste højskoler og ligger i den charmerende by Hillerød, mindre end 40 km nord for København. Skolen har plads til op til 120 elever, der kan vælge mellem at bo på enten enkelt- eller dobbeltværelser.

Højskolen har et bredt udvalg af faciliteter til rådighed for eleverne. Der er en foredragssal, gymnastiksal, atelier, fotostudie, keramikværksted, musiklokale, bibliotek, filmværksted og meget mere. Alle disse faciliteter står til rådighed for eleverne døgnet rundt, så de kan udforske og udvikle deres interesser og talenter i deres fritid.

Grundtvigs Højskole er også kendt for at tilbyde en åben og inkluderende læringsmiljø, hvor alle elever er velkomne til at udtrykke deres meninger og ideer frit. Det er dog vigtigt at være nysgerrig, tolerant og åben over for andres meninger og argumenter. Eleverne er typisk mellem 18 og 26 år og kommer fra forskellige dele af Danmark og Norden.

På Grundtvigs Højskole er der plads til at udforske og udvikle sig selv, både intellektuelt og personligt.  Her  kan du vælge mellem en lang række fag, der spænder vidt og bredt. Du kan for eksempel deltage i kreative kurser som kunst, musik og skrivning, eller dykke ned i samfundsfag og filosofi. Der er også kurser i bæredygtighed, globale udfordringer og politik.

"Fælles for alle fagene er, at de er skræddersyet til at udfordre og udvikle dine evner til at tænke kritisk og argumentere."

Du vil også blive udfordret på dine holdninger og lære at kommunikere effektivt og respektfuldt med andre. Valget af fag er dit, og på Grundtvigs Højskole er der plads til alle, uanset hvilke interesser og færdigheder du har.

Grundtvigs Højskole er en fantastisk mulighed for unge studerende, der ønsker at udforske deres passioner og interesser i et støttende og inkluderende læringsmiljø.

grundtvigs højskole værelse

Mød elever fra Grundtvigs Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Grundtvigs Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleophold og giver et indblik i hverdagen på højskolen.

Emilia Pedersen

Emilia Pedersen

Digital Content Editor (Vis mere)
Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur. (Mindre)

Omkring

Emilia arbejder som Digital Content Editor på studentum.dk. Emilia er blandt andet ekspert i kreative uddannelser, og så er hun skarp på barselsreglerne. Hun har en kandidat fra Københavns Universitet i Visuel Kultur.

Annoncer