Dennis Erichsen, Varehusspecialist, Flügger

Mød Dennis, der er Varehusspecialist hos Flügger. For Dennis byder hverdagen på forskellige opgaver. Han elsker blandt andet, når han kan forbedre processer i virksomheden.

flügger
varehusspecialist
  • Dennis Erichsen
  • 27 år 
  • Ansat siden 2015
  • Gymnasial uddannelse (HHX)

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som varehusspecialist på lagerkontor i Kolding. Her byder hverdagen på flere forskellige typer af opgaver. Mine arbejdsopgaver består både af at løse ”her-og-nu” problemer og dykke ned i projekter, hvor fokus er på at forbedre processer, så arbejdsgangen bliver lettere og dermed mere effektiv. Generelt kan man sige, at min hverdag aldrig er forudsigelig. ”Her-og-nu” problemerne er oftest et system, der af en eller anden grund ikke længere virker, og derfor hurtigt skal fikses, så vi ikke forsinker vores leveringer af maling ud til vores butikker og kunder. Mens arbejdet med at optimere forskellige processer strækker sig over længere tid.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De arbejdsopgaver som jeg synes er mest spændende er dem, hvor jeg selv har fundet frem til en proces, som jeg mener kan forbedres. Når jeg lykkes med at forbedre en proces, så er det også fantastisk at kunne se glæden hos mine kollegaer.

Det der er udfordrende ved opgaven er, at når jeg arbejder med at optimere processer og systemer, så skal jeg have brugeren af systemet for øje og ikke blot udvikle noget, som jeg selv synes kunne være smart. 

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg havde efter gymnasiet en plan om at ville læse videre efter et eller to sabbatår. Den plan blev dog hurtigt ændret, da jeg i mit sabbatår fik et arbejde hos Flügger, som viste sig at være lige mig. Jeg har arbejdet i Flügger lige siden og sætter pris på, at jeg fortsat opnår nye kompetencer løbende. Eksempelvis har jeg lige været på et ledelseskursus, hvor jeg har tilegnet mig en masse ny og spændende viden.

Hvilke tre ting er de vigtigste for dig ved at arbejde i en virksomhed som Flügger?

En af de ting, jeg sætter stor pris på i mit arbejde hos Flügger, er, at jeg selv er med til at styre min hverdag og hvilke projekter, jeg begiver mig ud i.

En anden ting, som jeg holder meget af ved mit arbejde, er, at jeg føler, jeg bliver udfordret. Jeg kan godt lide, når det jeg laver bliver set og anerkendt, og at jeg derfor hele tiden får nye opgaver, jeg skal løse.

En tredje ting er, at min hverdag aldrig er forudsigelig, hvorfor der sjældent er to dage, som er ens. 

Hvorfor er Flügger en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg føler mig meget privilegeret over at kunne sige, at jeg arbejder i Flügger. Det skyldes blandt andet, at Flügger er en meget traditionsrig virksomhed med dybe rødder. Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg arbejder for en af Nordens førerende malingproducenter. Derudover værdsætter jeg virkelig, at jeg konstant ser udviklingsmuligheder for mig, så jeg hele tiden kan forbedre mine egne evner.  

Læs mere om Flügger

Mød andre kandidater fra Flügger


Annoncer