Bliv elev på Struer Højskole

Struer Højskole er en livsstilshøjskole, hvor sundhed og velvære er i fokus. Læs meget mere om dine muligheder på Struer Højskole her. 

Bliv elev på Struer Højskole

Her finder du en oplevelse for livet! Med nærhed, fællesskab, udvikling og meget mere end du regner med.

Struer Højskole er en lille højskole med fokus på livsstil og personlig udvikling. Her kan alle udvikle sig ud fra egne mål.

Hos Struer Højskole får du et unikt fællesskab. Højskolens elevflok er meget mangfoldig og samtidig relativt lille, så du bliver en del af stedets højskole-familie hvor der er plads til alle – lige som du er.

Du kan vælge mellem korte og lange kurser; 1-15 uger. Lige meget hvilket kursus, du måtte vælge, vil du tage herfra med masser af oplevelser, ny viden og nye perspektiver på livet.

Hverdagen på Struer Højskole er et herligt sammensurium af højskoleliv og fællesskab, krydret med et bredt udvalg af fag med fokus på et sundt og glad liv. Højskolen ligger i byen med gågade, cafeer, biograf mm. Og samtidig tæt på den smukkeste natur med Limfjorden. Og så får du eget værelse med bad/wc.

Mød elever fra Struer Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Struer Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Struer Højskole. 

Lisa

Lisa

 "På Struer Højskole er der en hyggelig stemning blandt kursisterne og med lærerne.”

Christoffer

Christoffer

 "Samværet med de andre kursister har klart været det bedste ved opholdet på Struer Højskole."

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer