Mød Valdemar fra Kunsthøjskolen i Holbæk

"Der er virkelig plads til, at man kan udfolde sig." Læs mere om, hvorfor Valdemar valgte et ophold på Kunsthøjskolen i Holbæk.

Mød Valdemar fra Kunsthøjskolen i Holbæk

Overvejer du at tage på højskole, men er du alligevel lidt i tvivl? Så er du det helt rigtige sted! Læs med her, hvor Valdemar vil give dig et indblik i, hvordan hans højskoleophold på Kunsthøjskolen i Holbæk har været. Valdemar vil desuden komme med sine anbefalinger til dig, der sidder og overvejer et højskoleophold. Samtidig vil Valdemar fortælle lidt om, hvorfor han selv valgte at tage på højskole og hvorfor valget faldt på netop denne højskole. Læs meget mere i artiklen her, og bliv klogere på, hvad du kan forvente dig af et højskoleophold. 


Hvorfor valgte du netop Kunsthøjskolen i Holbæk?

Jeg havde brug for at træde et skridt tilbage fra min hverdag og komme hen til et sted, hvor jeg kunne få lov til at gå i dybden med det, der interesserede mig. Jeg valgte netop Holbæk grundet underviserne, omgivelserne samt faciliteterne til rådighed.

Hvordan er miljøet på Kunsthøjskolen i Holbæk? 

Jeg synes miljøet er super godt. Alle kommer dertil med en interesse og entusiasme for kunsten, men folk kommer stadig med mange forskellige baggrunde og indgangsvinkler. Det medvirker et fedt miljø, hvor vi alle har en base for noget fælles, men samtidig massere af plads til at udfolde os individuelt.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Kunsthøjskolen i Holbæk?

Dagen starter med, at der er morgenmad i hovedbygningen. Herefter starter dagen med vores formiddagsfag, og efter dette har vi en fælles samling, hvor vi taler om, hvad der skal ske den pågældende uge, samt hvad der skal ske på dagen. Efter samling har vi frokost, så pause, og så er man i gang på værkstedet igen, indtil der er aftensmad. Om aftenen kan du frit vælge om du vil blive ved med, at gå til den på dit værksted eller lige tage en slappe aften med vennerne. Så er det også om aftenen, der er diverse Talks, hvor en udefrakommende kunster kommer og taler om deres værker. Det foregår en gang om ugen.

Jeg syntes miljøet er super godt. Alle kommer dertil med en interesse og entusiasme for kunsten, men folk kommer stadig med mange forskellige baggrunde og indgangsvinkler.

Hvad er det bedste ved opholdet på Kunsthøjskolen i Holbæk?

Undervisningen var super god! Det er virkelig nogle engagerede undervisere, der alle brænder for kunsten, og har et aktivt virke. Så er værkstederne også rigtig gode. Der er virkelig plads til, at man kan udfolde sig, og det at de er åbent 24 timer i døgnet, gør også, at man ikke er begrænset, hvis nu man bedst arbejder på nogle lidt spøjse tidspunkter.

Hvordan var din studietur med Kunsthøjskolen i Holbæk?

Vi var en tur i Berlin. Her var vi rundt på en masse museer og snuse til kulturen. Vi havde et par fælles aktiviteter om dagen, og ellers var der frie tøjler til at gå på opdagelse som man ville.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Hvis man har en interesse for kunsten, eller hvis man vil finde ud af, om man har en interesse for den og har brug for et lille afbræk fra hverdagen, vil jeg klart anbefale kunsthøjskolen i Holbæk. Der er de mest engagerede undervisere og et super fællesskab.

Jeg vil sige, at man ikke skal være bange for at kaste sig ud i noget nyt, også selvom det er noget, man ikke har den store kendskab til, for det er faktisk ofte dér, der sker de fedeste ting.

Er du interesseret i at gå på Kunsthøjskolen i Holbæk?

Læs mere om Kunsthøjskolen i Holbæk her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer