Bliv elev på Den Europæiske Filmhøjskole

I det idylliske Ebeltoft finder du Den Europæiske Filmhøjskole, også kendt som European Film College, der har eksisteret siden 1993 og som er specialiseret i filmproduktion.

Bliv elev på Den Europæiske Filmhøjskole

I det idylliske Ebeltoft finder du Den Europæiske Filmhøjskole, der har eksisteret siden 1993. Den Europæiske Filmhøjskole går også under navnet European Film College, der vidner om højskolens internationalt anerkendte forløb.

Som elev på Den Europæiske Filmhøjskole vælger du ikke en specifik linje inden for film. På højskolen kan du vælge et ophold, der strækker sig over 1 år. Undervejs i dette ophold får du mulighed for at prøver kræfter med 3 af følgende fag:

  • Filminstuktør
  • Skuespiller
  • Manuskriptforfatter
  • Producer
  • Filmfotograf
  • Klipper
  • Lyddesigner
  • Lysdesigner
  • Dokumentarfilminstruktør

Et ophold hos European Film College handler om, at du skal finde lige præcis det, du er god til, og det du brænder for. Højskolen er specialiseret i filmproduktion, hvorfor du selvfølgelig får en masse viden omkring det at lave film. Men udover at lære, hvordan man laver film, så lærer du samtidig en masse om dig selv og om fællesskab.

Undervisningen på Den Europæiske Filmhøjskole foregår på engelsk, så du får også udviklet dine sproglige kundskaber. Dette giver dig også en oplagt mulighed for at skabe et internationalt netværk med ligesindede. Udover det 1-årige forløb, tilbyder Den Europæiske Filmhøjskole ligeledes korte kurser og workshops hver sommer (Disse foregår dog kun på dansk).

Mød elever fra Den Europæiske Filmhøjskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Den Europæiske Filmhøjskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvorfor valget faldt på netop denne højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Den Europæiske Filmhøjskole. 

Adam

 "Det bedste ved højskoleopholdet er helt klart alle de fantastiske venner og minder, du får skabt.”

Mie

"De andre elever er venlige, og det var ikke svært at finde nogen, jeg kunne begynde at snakke med."

Sophus

 "Alle er meget åbne og flinke, og hvis man har brug for en at snakke med, kan man altid hive fat i en.”

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer