Guide til dit udlandsstudie i Santa Barbara

Vil du studere i smukke og kulturrige omgivelser, hvor du efter skole kan besøge charmerende vingårde, idylliske strande og se storslået arkitektur? Drømmer du om byen, der både byder på luksusvillaer, storslåede hoteller og trendy butikker? Så er Santa Barbara den perfekte destination for dit udlandsophold!

Vil du studere i smukke og kulturrige omgivelser, hvor du efter skole kan besøge charmerende vingårde, idylliske strande og se storslået arkitektur? Drømmer du om byen, der både byder på luksusvillaer, storslåede hoteller og trendy butikker? Så er Santa Barbara den perfekte destination for dit udlandsophold! I denne storslåede og kulturrige by vil du blive beriget med oplevelser og minder for livet, mens du nyder en gennemsnitstemperatur på 20 grader og over 300 solskinsdage om året. 

Her på siden har vi indsamlet en masse nyttig information og tips til dig, som vælger at studere i Santa Barbara!

Læs mere her om uddannelse i Santa Barbara!

Hvordan er uddannelsessystemet i Santa Barbara? 

Santa Barbara er en lille by i Californien, hvorfor det omfatter det samme populære uddannelsessystem. 

Californien er både en del af USA's bedste offentlige uddannelsessystem, og er derfor også den stat i USA, som tiltrækker flest internationale studerende hvert eneste år. Udover det populære uddannelsessystem, som tiltrækker mange studerende, tilbyder Californien også et hav af fantastiske seværdigheder, fænomenale naturområder og underholdning i verdensklasse! 

Det er altså ikke uden grund, at uddannelsessystemet i Californien er et af USA's bedste samt største. Universiteterne i Californien optager da også over 3 millioner studerende på videregående uddannelser hvert eneste år, hvor der heriblandt bådes findes offentlige og private universiteter. I Californien deles de offentlige universiteter op i tre systemer: University of California (UC), California State University (CSU) og California Community Colleges (CCC)

Har du en tvivl om, at universiteternes faglige niveau er højt nok til dig? Så tvivl ej - University of California (UC) kan sagtens konkurrere med USA's Ivy League i øst, og der er derfor ingen grund til bekymring i forhold til det faglige niveau.

Hvad er det unikke ved at studere i Santa Barbara? 

Santa Barbara er ikke som en typisk by i Californien, men rummer en stor unikhed, som du vil opdage, så snart du lander i byen. Byen emmer af small town stemning, og har en stor befolkningstæthed for byens størrelse, som er med til at give en følelse af et tæt fælleskab blandt de lokale.

Byen rummer af en meget afslappet kultur, hvor gaderne byder på massere af små hyggelige caféer, charmerende gallerier og en masser kulturelle oplevelser! Denne unikke og afslappede kultur som eksisterer i Santa Barbara, går også hånd i hånd med, at hvis du får lyst til at feste hele natten lang, så er det måske på tide med en weekendtur til Los Angeles eller San Francisco.

Et andet unikt træk ved Santa Barbara er dens vedvarede spanske arkitektur, som stammer fra sin spanske og mexicanske kolonidage. Der gøres meget ud af at bevare byens unikke arkitektur, og derfor skal alle bygninger, som planlægges at blive fremført godkendes af 'The Architectural Board of Review'. Denne regel gør byen fri for masseproducerede skyskrabere og andre bygninger. Dette er i særdeleshed med til at gøre byen unik og skille sig ud fra andre amerikanske byer, som typisk er kendetegnet ved bygninger produceret i massevis. 

Når du er studerende i Santa Barbara vil denne unikhed hurtigt blive en del af din hverdag, og du vil få rig mulighed for at udforske byens unikhed, mens du studerer der!

 

Hvad kan jeg opleve i Santa Barbara? 

Ved du allerede nu, at destinationen for dit udlandsophold er Santa Barba, og kan ikke vente med at komme til at udforske den kulturrige by? Så kig med her, og se nogle af de oplevelser, som du ikke må glip af, når du har fri fra skole eller i ferierne!

Santa Barbara er fyldt med vingårde og dermed mange muligheder for vinsmagninger. Én af de ting du derfor bare må opleve i Santa Barbara, er selvfølgelig vinsmagning. I Santa Barbara kan du nemlig opleve vinsmagning midt på byens strandmole, hvor du har udsigt over det Californiske Stillehav. Prisen for denne vinsmagning er meget overkommelig, og ligger på omtrent 5 dollars for en vinsmagning, hvor du får serveret fem til seks smagsprøver. 

Santa Barbara er hjemstedet for surfere, og derfor skal du da også lære at surfe, mens du studerer i Santa Barbara. En af Santa Barbaras bedste surf skoler kaldes 'Santa Barbara surf skole'. På denne surf skole vil du modtage effektiv og brugbar undervisning, uanset hvilket niveau du starter fra - begynder eller øvet. Prisen vil være meget afhængig af, hvor mange i deltager i surf timen af gangen, og prisen bliver dermed lavere, hvis du modtager undervisning sammen med andre frem for enkeltmands undervisning.  

Hvordan er leveomkostninger i Santa Barbara? 

Et udlandsstudie er en investering i din egen fremtid, og det vil pynte gevaldigt på cv'et, men når det så er sagt, er det vigtigt at have i mente, at et udlandsstudie langt fra er gratis. Her er Santa Barbara bestemt ikke en undtagelse, og hvis du skal bo et sted tæt på Campus, vil du typisk finde en højere husleje, da campus typisk er placeret i de dyrere områder. Der er mange forskellige udgifter i forbindelse med et udlandsophold, og det kan derfor være en god ide at ligge et budget over, hvor meget det vil koste dig at studere i udlandet, samt hvilke muligheder du har for at finansiere dit ophold.

Det er altså desværre ikke gratis at blive klogere i udlandet, men der er hjælp at hente! Du har nemlig både mulighed for at søge forskellige legater, SU, SU-lån eller udlandsstudielån.  

Hvilke universiteter kan jeg læse på i Santa Barbara?

Hvis du bare ikke kan vente med at tage et udlandsophold i skønne Santa Barbara, men er i tvivl omkring, hvilke universiteter du kan studere på? Så kig med her! Santa Barbara har flere forskellige interessante universiteter, og ét af dem er bestemt Santa Barbara City College (SBCC). Universitets campusområdet har en fantastisk unik placering lige ned til vandet, og dette giver campusområdet en californisk stemning, som ikke fås andre steder! 

Udover universitets unikke placering, er universitet kendt for sit høje udbud af forskellige fag og dets fænomenale undervisning. 


Annoncer