Vis studentum.dk som: Mobile

Guide til dit udlandsstudie i Santa Barbara

Vil du studere i smukke og kulturrige omgivelser, hvor du efter skole kan besøge charmerende vingårde, idylliske strande og se storslået arkitektur? Drømmer du om byen, der både byder på luksusvillaer, storslåede hoteller og trendy butikker? Så er Santa Barbara den perfekte destination for dit udlandsophold! I denne storslåede og kulturrige by vil du blive beriget med oplevelser og minder for livet, mens du nyder en gennemsnitstemperatur på 20 grader og over 300 solskinsdage om året. 

Her på siden har vi indsamlet en masse nyttig information og tips til dig, som vælger at studere i Santa Barbara!

Læs mere her om uddannelse i Santa Barbara!

Hvordan er uddannelsessystemet i Santa Barbara? 

Santa Barbara er en lille by i Californien, hvorfor det omfatter det samme populære uddannelsessystem. 

Californien er både en del af USA's bedste offentlige uddannelsessystem, og er derfor også den stat i USA, som tiltrækker flest internationale studerende hvert eneste år. Udover det populære uddannelsessystem, som tiltrækker mange studerende, tilbyder Californien også et hav af fantastiske seværdigheder, fænomenale naturområder og underholdning i verdensklasse! 

Det er altså ikke uden grund, at uddannelsessystemet i Californien er et af USA's bedste samt største. Universiteterne i Californien optager da også over 3 millioner studerende på videregående uddannelser hvert eneste år, hvor der heriblandt bådes findes offentlige og private universiteter. I Californien deles de offentlige universiteter op i tre systemer: University of California (UC), California State University (CSU) og California Community Colleges (CCC)

Har du en tvivl om, at universiteternes faglige niveau er højt nok til dig? Så tvivl ej - University of California (UC) kan sagtens konkurrere med USA's Ivy League i øst, og der er derfor ingen grund til bekymring i forhold til det faglige niveau.

Hvad er det unikke ved at studere i Santa Barbara? 

Santa Barbara er ikke som en typisk by i Californien, men rummer en stor unikhed, som du vil opdage, så snart du lander i byen. Byen emmer af small town stemning, og har en stor befolkningstæthed for byens størrelse, som er med til at give en følelse af et tæt fælleskab blandt de lokale.

Byen rummer af en meget afslappet kultur, hvor gaderne byder på massere af små hyggelige caféer, charmerende gallerier og en masser kulturelle oplevelser! Denne unikke og afslappede kultur som eksisterer i Santa Barbara, går også hånd i hånd med, at hvis du får lyst til at feste hele natten lang, så er det måske på tide med en weekendtur til Los Angeles eller San Francisco.

Et andet unikt træk ved Santa Barbara er dens vedvarede spanske arkitektur, som stammer fra sin spanske og mexicanske kolonidage. Der gøres meget ud af at bevare byens unikke arkitektur, og derfor skal alle bygninger, som planlægges at blive fremført godkendes af 'The Architectural Board of Review'. Denne regel gør byen fri for masseproducerede skyskrabere og andre bygninger. Dette er i særdeleshed med til at gøre byen unik og skille sig ud fra andre amerikanske byer, som typisk er kendetegnet ved bygninger produceret i massevis. 

Når du er studerende i Santa Barbara vil denne unikhed hurtigt blive en del af din hverdag, og du vil få rig mulighed for at udforske byens unikhed, mens du studerer der!

 

Hvad kan jeg opleve i Santa Barbara? 

Ved du allerede nu, at destinationen for dit udlandsophold er Santa Barba, og kan ikke vente med at komme til at udforske den kulturrige by? Så kig med her, og se nogle af de oplevelser, som du ikke må glip af, når du har fri fra skole eller i ferierne!

Santa Barbara er fyldt med vingårde og dermed mange muligheder for vinsmagninger. Én af de ting du derfor bare må opleve i Santa Barbara, er selvfølgelig vinsmagning. I Santa Barbara kan du nemlig opleve vinsmagning midt på byens strandmole, hvor du har udsigt over det Californiske Stillehav. Prisen for denne vinsmagning er meget overkommelig, og ligger på omtrent 5 dollars for en vinsmagning, hvor du får serveret fem til seks smagsprøver. 

Santa Barbara er hjemstedet for surfere, og derfor skal du da også lære at surfe, mens du studerer i Santa Barbara. En af Santa Barbaras bedste surf skoler kaldes 'Santa Barbara surf skole'. På denne surf skole vil du modtage effektiv og brugbar undervisning, uanset hvilket niveau du starter fra - begynder eller øvet. Prisen vil være meget afhængig af, hvor mange i deltager i surf timen af gangen, og prisen bliver dermed lavere, hvis du modtager undervisning sammen med andre frem for enkeltmands undervisning.  

Hvordan er leveomkostninger i Santa Barbara? 

Et udlandsstudie er en investering i din egen fremtid, og det vil pynte gevaldigt på cv'et, men når det så er sagt, er det vigtigt at have i mente, at et udlandsstudie langt fra er gratis. Her er Santa Barbara bestemt ikke en undtagelse, og hvis du skal bo et sted tæt på Campus, vil du typisk finde en højere husleje, da campus typisk er placeret i de dyrere områder. Der er mange forskellige udgifter i forbindelse med et udlandsophold, og det kan derfor være en god ide at ligge et budget over, hvor meget det vil koste dig at studere i udlandet, samt hvilke muligheder du har for at finansiere dit ophold.

Det er altså desværre ikke gratis at blive klogere i udlandet, men der er hjælp at hente! Du har nemlig både mulighed for at søge forskellige legater, SU, SU-lån eller udlandsstudielån.  

Hvilke universiteter kan jeg læse på i Santa Barbara?

Hvis du bare ikke kan vente med at tage et udlandsophold i skønne Santa Barbara, men er i tvivl omkring, hvilke universiteter du kan studere på? Så kig med her! Santa Barbara har flere forskellige interessante universiteter, og ét af dem er bestemt Santa Barbara City College (SBCC). Universitets campusområdet har en fantastisk unik placering lige ned til vandet, og dette giver campusområdet en californisk stemning, som ikke fås andre steder! 

Udover universitets unikke placering, er universitet kendt for sit høje udbud af forskellige fag og dets fænomenale undervisning. 

Senest opdateret: 23 okt 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 06-06-2019

Sundhedsfaglig rejse i sabbatåret med Try Medics

Overvejer du en sundhedsfaglig uddannelse? Kom 4-12 uger i observationspraktik på et hospital i udlandet og få indsigt i sundhedsfagligt arbejde ved at følge hospitalspersonale.

Læs mere
Sidst opdateret 08-09-2020

Bedste universiteter i Danmark 2020

Hvad er det bedste universitet i Danmark? Det danske uddannelsessystem er kendt for at være i topklasse fagligt, men hvilket universitet i Danmark kan slå sig på at være bedst?

Læs mere
Sidst opdateret 29-04-2016

5 bud på frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet bidrager blandt andet til bedre sprogkundskaber og kulturforståelse.Der er mulighed for at arbejde med dyr, gadebørn, miljø, undervisning og meget andet. Endelig vil du med et frivilligt arbejde i udlandet blive udfordret og få erfaringer, som anerkendes både i erhvervslivet og uddannelsessektoren. 

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2020

Studér i Schweiz: Alt du skal vide

Udover at have et af de højst rangeret uddannelsessystemer i verden, er der mange andre grunde til at du skal studere i Schweiz. Først og fremmest er næsten 25% af alle studerende i Schweiz internationale studerende. Du vil altså have rig mulighed for at danne dig et netværk. Samtidig vil du i Schweiz finde en blanding af smuk natur og overvældende storbyer.

Læs mere
Sidst opdateret 21-10-2020

Guide til dit udlandsstudie i Californien

Har du altid drømt om at studere i Californien? Kunne du tænke dig at opleve Californiens storslåede natur, komme med bag om kulissen i filmbyen Hollywood, og blive en aktiv del af et ægte amerikansk studiemiljø? Lyder dette som dog? Så bør du vælge at studere i Californien!

Læs mere
Sidst opdateret 25-09-2020

Bedste universiteter i Norge 2020

Hvilket er Norges bedste universitet? Overvejer du at studere på universitet i Norge? Vi har samlet en oversigt over de 5 bedste universiteter i Norge. 

Læs mere
Sidst opdateret 28-09-2020

Bedste universiteter i Spanien 2020

Hvilket er det bedste universitet i Spanien? Vi har samlet top 10 universiteter i Spanien herunder, så du kan finde ud hvad, hvilket universitet i Spanien der er bedst. 

Læs mere
Sidst opdateret 27-07-2020

Læs i udlandet - Den bedste investering i din fremtid

Vil du gerne tage et semester, et studieår eller en hel uddannelse i udlandet? Så er du igang med at lave en god investering i din fremtid! Udlandsstudier giver dig nemlig bedre sprogkundskaber, kulturforståelse og erfaring til dit CV, der kan åbne døre for dig i fremtiden - uanset om du gerne vil arbejde i udlandet eller i Danmark.  Her på siden kan du læse mere om fordele og ulemper ve ...
Læs mere
Sidst opdateret 07-09-2020

Bedste universiteter i England

England er, som destination, det absolutte førstevalg for tusindvis af internationale studerende. Det skyldes ganske enkelt, at nogle af verdens bedste og mest prestigefyldte universiteter findes i Storbritannien. Se listen her. 

Læs mere
Sidst opdateret 20-08-2019

Din vejviser til verdens bedste studiebyer

Drømmer du om at studere i Byernes By, The Big Apple eller Down Under? Vi har set nærmere på verdens bedste studiebyer og samlet de otte bedste i én oversigt. Her får du indblik i, hvad der er værd at vide om hver enkelt by - både fagligt og socialt. Måske gemmer din kommende studieby sig på listen?

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2020

Studér i Storbritannien: Alt du skal vide

En uddannelse i Storbritannien er en mulighed for at fordybe dig i en uddannelsestradition, der stammer langt tilbage. I Storbritannien finder du nogle af verdens højest rangerede univeristeter, og du er sikret en uddannelse på et højt fagligt niveau.

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2020

Studér i Singapore: Alt du skal vide

Studerende er tiltrukket af Singapore for deres velrenommerede uddannelsessystem. Singapores seks lokale universiteter giver  studerende mulighed for at studere på bachelor-, kandidat- eller doktorgradsniveau i en lang række forskellige programmer. Alle universiteterne deler visionen om at give lokale og internationale studerende en uddannelse, der vil gøre dem klar til nutudens arbejdsmarked, og fremtidens verden. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-08-2020

Studér i Sverige: Den komplette guide

Er du klar til dit næste store eventyr? Vil du gerne starte på en uddannelse eller et semester, der udfordrer dig både fagligt og socialt? Tag afsted på udveksling til Sverige, og vær sikker på at du får en uddannelse på et højt fagligt niveau!

Læs mere
Sidst opdateret 01-09-2020

Studér i Frankrig - Alt du skal vide

Drømmer du om at studere i kunstens, madens og kulturens land? Eller måske vigtigst af alt, drømmer du så om at studere i landet, hvis hovedstad bliver omtalt som byernes by? Så er Frankrig den helt rigtige destination at tage sin uddannelse i! 

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2020

Studér i Tyskland: Den komplette guide

Som studerende i Tyskland kan du opleve en masse kultur og historie samtidig med, at du kan læse på et af verdens bedste universiteter. Mæsk dig i sauerkraut, pølser og god tysk øl! Find din næste uddannelse i Tyskland. 

Læs mere
Sidst opdateret 29-07-2016

Tre bud på et sabbatår, der rykker dig

Studenterfesterne venter lige om hjørnet. Efter tre års slid med at navigere i junglen af fagkombinationer og lektier, er der kun få eksamener før friheden. Men hvad nu? Læs med og få inspiration til et sabbatår, der rykker dig.

Læs mere
Sidst opdateret 08-09-2020

Studér i Vietnam - Alt du skal vide!

Vietnam er verdens 13. mest befolkede land, og med en af verdens hurtigst voksende økonomier har de potentialet for at blive en af verdens største økonomier i det 21. århundrede. Vietnam er derfor den ideelle destination for dig, som ønsker at studerer i kontrasternes land, hvor du vil opleve alt fra hektiske og sprudlende storbyer til fænomenalle naturområder.

Læs mere
Sidst opdateret 07-08-2020

Studér i Japan: Alt du skal vide

Vil du gerne studere i Japan? Her finder du den vigtigste information om at studielivet i Japan samt gode tips til dig, der overvejer at flytte til Japan i forbindelse med din uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 13-01-2016

Overvejer du at studere i udlandet?

Et studieophold i udlandet giver dig personlig og faglig ballast, som åbner døre i din fremtidige karriere. Vi giver dig her seks gode grunde til, at du skal gribe chancen og tage til udlandet i din studietid. Er du nervøs for at komme afsted? "But what if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?" - Der er ingen grund til ikke at springe ud i det!

Læs mere
Sidst opdateret 18-01-2018

Drømmer du om at tage din uddannelse i Kina?

Drømmer du om at komme ud i verden og studere, samtidig med, at du bibeholder den høje danske standard og uddannelseskultur? Læs med her!

Læs mere