Bedste universiteter i New Zealand 2021

Hvilket er det bedste universitet i New Zealand? Vi har samlet top 8 universiteter i New Zealand herunder, så du kan finde ud hvad, hvilket universitet i New Zealand der er bedst.

Hvilket er det bedste universitet i New Zealand? I New Zealand finder du både smuk natur og adventure for alle pengene. Vi har samlet top 8 universiteter i New Zealand herunder, så du kan finde ud hvad, hvilket universitet i New Zealand der er bedst.

Overvejer du at studere på universitet i New Zealand? Vi har samlet en oversigt over de 10 bedste universiteter i New Zealand. Listen er lavet af World University Ranking, som hvert år udvælger verdens bedste uddannelsesinstitutioner baseret på 13 udvalgte performance indikatorer. De kigger fx på value for money, student satisfaction samt jobmuligheder og employability.

Herunder kan du se listen og finde New Zealand bedste universitet.

New Zealands bedste universiteter

  1. University of Auckland
  2. University of Otago
  3. Victoria University of Wellington
  4. University of Canterbury
  5. Massey University
  6. University of Waikato
  7. Lincoln University
  8. Auckland University of Technology

Kilde: QS Top Universities

New Zealand er ikke det helt store studieland, hvor du finder kæmpe storbyer og universiteter. Dette viser sig bl.a. ved at der kun er 8 universiteter spredt rundt om i landet. De største og bedste ligger i Auckland, som er New Zealands største by med 1,5 millioner indbyggere. Det er altså ikke meget større end København.

Til gengæld så har New Zealand alt hvad hjertet begære, når det kommer til natur og adventure. Du kan vælge et universitet i byen, som fx University of Auckland, men og tage på ture ud i landet, når du har ferie, men du kan også vælge et universitet der ligger lidt mere afsides som fx University of Otago, der ligger i Dunedin på sydøen eller Massey University, der ligger på nordøen og har sine rødder i Maori kulturen.

.

Se alle uddannelser i New Zealand her

Er du i tvivl om New Zealand er det rette studieland for dig? Vi har lavet en guide om alt du skal vide, hvis du gerne vil studere i New Zealand. Find hoved og hale i det new zealandske uddannelsessystem, skoleår, bolig og meget mere her. 

Om listen 

Ovenstående liste tager udgangspunkt i rapporten fra World University Ranking. Denne kigger nærmere på 2000 universiteter verden over og analyserer dermed én million datapunkter fra 93 lande. Rapporten kan findes hos QS Top Universities.


Annoncer