Vis studentum.dk som: Mobile

Bedste universiteter i England

Bedste universiteter i England

England er, som destination, det absolutte førstevalg for tusindvis af internationale studerende. Det skyldes ganske enkelt, at nogle af verdens bedste og mest prestigefyldte universiteter findes i Storbritannien. 

Du kender helt sikkert til både Oxford og Cambridge, når det gælder uddannelser på eliteniveau, men dem er der også en del af i London. Imperial College of London er f.eks. førende uddannelsesinstitution indenfor medicin, mens London School of Economics og Central St. Martin's er stederne for henholdsvis økonomi og mode. 

Herunder kan du se listen over de 10 bedste universiteter i England: 

Bedste universiteter i England

Kilde: Times Higher Education

At studere i England er en lidt anden oplevelse end at studere herhjemme. Hvis du er så heldig at blive optaget på enten University of Oxford eller University of Cambridge, så vil du opleve af blive en del af en uddannelsesinstitution med mange og stolte traditioner. Begge universiteter har til huse på store campi i smukke omgivelser, og der vil været et helt særligt og måske også ganske intenst studiemiljø. 

Hvis du vælger at læse i London kommer du til at få en studietid i en af verdens mest pulserende storbyer med alle de muligheder det medfører. Byen er stor og de forskellige ovennævnte universiteter ligger spredt rundt omrkring i den. Hver uddannelsesinstitution bringer noget forskelligt med sig og det eneste, der er sikkert er, at du kommer til at få en oplevelse for livet. 

Er du interesseret i at læse i Storbrittanien?

Om listen 

Ovenstående liste tager udgangspunkt i rapporten fra World University Ranking. Denne kigger nærmere på 2000 universiteter verden over og analyserer dermed én million datapunkter fra 93 lande. Rapporten kan findes hos Times Higher Education, som har næsten 5 årtiers erfaring med indsamling af uddannelse, hvorfor de også fungerer som et internationalt benchmark for mange af verdens førende uddannelsesinstitutioner.

Senest opdateret: 20 aug 2019

Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby