Udlandsstipendium


Udlandsstipendium - få støtte til din uddannelse i udlandet

udlandsstipendium

Hvis du vil tage en del af din uddannelse eller en hel uddannelse i udlandet kan du søge om at få et udlandsstipendium. Udlandstipendiet skal helt eller delvist dække den studieafgift, som man skal betale på visse videregående uddannelser på udenlandske uddannelsessteder.

For at kunne få et udlandsstipendium skal dit studieophold eller hele uddannelsen være godkendt af det danske uddannelsessystem. Du skal derudover som minimum opfylde de almindelige betingelser for at modtage SU for at kunne få et udlandsstipendium.

Studieophold eller hel uddannelse?

Du kan både søge om udlandsstipendium til et studieophold i udlandet eller en hel uddannelse i udlandet. Klik på et link nedenfor for at læse meget mere om udlandsstipendier til de forskellige former for uddannelse i udlandet:

>> Udlandsstipendium til studieophold i udlandet

>> Udlandsstipendium til hel uddannelse i udlandet

SU i Udlandetf

Du kan også tage din SU med til udlandet. Læs mere via linket:

>> SU i udlandet

Senest opdateret: 20 okt 2015

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide