Studieophold - Udlandsstipendium

[Facebook:like]

Udlandsstipendium SU i udlandet

Udlandsstipendium til studieophold i udlandet

Du kan søge om et udlandsstipendium, hvis du vil tage på et studieophold i udlandet. Stipendiet dækker helt eller delvist studieafgiften, som kan være på det udenlandske uddannelsessted, hvor du gerne vil læse.

For at kunne få et udlandsstipendium skal den uddannelse, som du vil tage, være godkendt. Det er dit danske uddannelsested, som afgører om dit studieophold i udlandet kan godkendes.

Højst udlandsstipendium i to år

Der er lavet en grænse så du højst kan få udlandsstipendium i to år. Dette svarer til, at du gennemgår en uddannelse på i alt 120 ECTS-point.

Hvilke studieophold kan jeg få stipendium til?

Det er dit danske uddannelsessted, der bestemmer, om du kan få et udlandsstipendium til dit studieophold i udlandet. Der findes ikke en færdig liste over godkendte studieophold, men der findes en række retningslinjer på området, som det er en god idé at orientere sig i.

Overordnet set kan du få tildelt et udlandsstipendium til et studieophold, som er den del af:

  • en dansk universitetsbachelor- eller kandidatuddannelse, eller
  • en kort videregående uddannelse eller en professionsbacheloruddannelse på et erhvervsakademi eller en professionshøjskole, eller
  • en videregående uddannelse på en journalist- og mediehøjskole eller ingeniørskole.

f

Betingelser for udlandsstipendium til studieophold

En række betingelser skal være opfyldt, for at du kan få et udlandsstipendium når du skal på et studieophold i udlandet. Du kan læse betingelserne her:

>> Betingelser for udlandsstipendium - studieophold


    Annoncer