Hel uddannelse i udlandet - Udlandsstipendium

[Facebook:like]

Udlandsstipendium til en hel uddannelse i udlandet

Udlandsstipendium

Du kan søge om et udlandsstipendium, hvis du gerne vil tage en hel uddannelse på kandidatniveau i udlandet. Stipendiet dækker helt eller delvist studieafgiften, som kan være på den godkendte uddannelse, som du gerne vil læse.

For at kunne modtage et udlandsstipendium skal du have ret til at få SU.

Højst udlandsstipendium i to år

Der er lavet en grænse så du højst kan få udlandsstipendium i to år. Dette svarer til, at du gennemgår en uddannelse på i alt 120 ECTS-point.

Hvilke uddannelser kan jeg få udlandsstipendium til?

For at kunne få et udlandsstipendium skal du tage en uddannelse på kandidatniveau som er godkendt. Du skal derfor selv undersøge, om den uddannelse, som du gerne vil læse i udlandet, er godkendt til udlandsstipendium.

Det er også muligt at få optaget nye uddannelser på fast track listen. Det gør du ved at ansøge gennem dit eget uddannelsessted og få uddannelsen SU-godkendt via SU-styrelsen. Du kan finde mere information om dette på SU-styrelsens hjemmeside www.su.dk.

Tidligere var der fire forskellige lister over uddannelser, som var godkendt til udlandsstipendium og blev revideret hvert år. Den 1. juli 2013 blev reglerne for godkendelse af uddannelser til uddannelsesstipendium ændret. Dit ansøgningstidspunkt er derfor afgørende for, om du kan få udlandsstipendium til netop din uddannelse.

Du kan læse mere om reglerne og finde lister for godkendte uddannelser på nedenstående link.

>> Uddannelser der er godkendte til udlandsstipendium for dig, der har søgt for 1. juli 2013 (eksternt link)

>> Uddannelser der er godkendte til udlandsstipendium ved ansøgning efter 1. juli 2013 (eksternt link)

Betingelser for udlandsstipendium

En række betingelser skal være opfyldt, for at du kan få et udlandsstipendium, hvis du vil tage en hel uddannelse i udlandet. Du kan læse betingelserne på dette link:

>> Betingelser for udlandsstipendium - hel uddannelse i udlandet


Annoncer