Hedensted som studieby

Står du i øjeblikket overfor valget om, hvilken uddannelse du ønsker at tage og i den forlængelse også, hvor du gerne vil studere? Så kunne Hedensted måske være noget for dig. På trods af, at Hedensted blot har en enkelt videregående uddannelse, så er du derimod også job sikret med denne uddannelse! Læs mere om Hedensted her! 

Hedensted som studieby

Står du i øjeblikket overfor valget om, hvilken uddannelse du ønsker at tage og i den forlængelse også, hvor du gerne vil studere? Så kunne byen Hedensted måske være noget for dig. På trods af at byen blot har en enkelt videregående uddannelse, så er du derimod også job sikret med denne uddannelse! 

Kunne du tænke dig at være sikret job efter endt uddannelse? Så er Hedensted et god bud på din kommende studieby! Læs mere om, hvad Hedensted kan tilbyde dig som studieby her! 

5 grunde til at studere i Hedensted

Her kan du studere i Hedensted

Studiemiljø

Bolig i Hedensted

Byliv i Hedensted

Karriere og studiejob i Hedensted

Hvad du kan lave i Hedensted

Sport og fritid i Hedensted

5 grunde til at studere i Hedensted

1. En unik uddannelsesmuligheder

Du får i Hedensted adgang til en uddannelse i en branche i rivende udvikling, og hvor du er jobsikret efter endt uddannelse, hvis du ikke allerede under din uddannelse bliver headhuntet af virksomheder.

2. Billige boliger

Du kan som studerende bosætte dig enormt billigt i Hedensted, og hertil finder du et hav af boligportaler, hvor du kan finde din kommende bolig! Det er ikke kun en fordel som studerende, men også hvis du ønsker at blive i byen efter endt uddannelse.

3. Gode karrieremuligheder

Der er i Hedensted og omegn gode karriere- og jobmuligheder med 600.000 arbejdspladser indenfor en times kørsel. Derudover finder du også en række iværksættermiljøer, hvis du ønsker at starte din egen virksomhed. 

4. Masser af aktiviteter

I Hedensteds 31 lokalområder finder du masser af aktiviteter du kan foretage dig, herunder for eksempel brætspilscaféer og fællesspisning, hvor du kan være social med dine venner! 

5. Gode muligheder for en aktiv livsstil

I Hedensted finder du ikke kun masser af aktiviteter, du finder også gode muligheder for at dyrke sport i byens eget sportscenter, hvor du finder både svømmehal, motionscenter samt padelbaner, hvor du og dine venner kan spille padeltennis. 

Her kan du studere i Hedensted

I Hedensted kan du på Erhvervsakademi Dania tage uddannelsen til automationsteknolog, også kaldet robotuddannelsen. Uddannelsen er en toårig videregående uddannelse i robotter og er opbygget således, at du både kommer gennem praksisnær undervisning, masser af teori samt praktikforløb og hovedopgave. Uddannelsen giver dig mulighed for en fremtid i en branche, der er i rivende udvikling, og hvor der hertil er attraktive jobmuligheder. Som uddannet automationsteknolog kan du blandt andet komme til at arbejde som robotudvikler, programmør, projektleder eller teknisk rådgiver. Du kan også vælge at gå dine egne veje og springe ud som selvstændig? Dine muligheder er mange med denne uddannelse på dit CV. 

Som et led i uddannelsen skal du i praktik i 3 måneder, hvilket giver dig lejlighed til at skabe en god balance mellem den teoretiske viden, som du lærer, og derefter omsætte den i praksis. 

Studiemiljø 

Som studerende på Erhvervsakademi Dania vil du opleve en virkelighedsnær og nærværende undervisning. Derudover vil undervisningen foregå i små hold, som aktivt inviterer dig til at stille spørgsmål, så du dermed får så meget viden med dig som overhovedet muligt. Undervisningen giver god anledning til et nærværende studiemiljø, hvor din trivsel og udvikling også vægtes højt af dine undervisere! 

Bolig i Hedensted

I Hedensted kan du bo billigt, og det findes hertil et hav af boligportaler, hvor du kan finde din kommende bolig! Med en gennemsnitlig kvadratmeter pris i byen på lige omkring 82 kroner er der altså gode chancer for at finde en bolig, der passer til din SU. Nedenfor kan du se en oversigt over de boligportaler, hvor du kan finde bolig i Hedensted. 

Portaler: 

  • Voreslejebolig.dk 
  • Boligportalen.dk 
  • Akutbolig.dk 
  • Boliger.metula.dk 

Boligforeninger: 

  • Lejerbo
  • Boligselskabet Domea
  • Juelsmindehalvøens Almene Boligselskab 
  • Midtjysk Boligselskab 
  • Østjysk Boligselskab 
  • Boligdeal 

Facebook grupper: 

  • Lejebolig Hedensted - ledige lejligheder og huse til leje 
  • Lejebolig i Hedensted - lejligheder og huse 

Byliv i Hedensted

I Hedensted, også kaldet byen med sving i, er du både tæt på byliv, skole og butikker, hvor du finder alt fra dagligvarebutikker til detail butikker. For eksempel har Hedensted deres egen vinhandler, hvor du dine venner kan tage til vinsmagning. Her kan du blive klogere på vin, sammensætning af druer, produktion og fremstilling. Hvis du elsker fast-food, kan du også glæde dig over, at Hedensted har deres helt egen Burger King, hvor et hold lokale medarbejdere vil sørge for at give dig en rigtig god service! 

Ønsker du mere byliv, har du også mulighed for at tage til de større nærliggende byer herunder Horsens og Vejle. Her kan du hurtigt tage til med tog fra Hedensted station, som ligger midt i byen. 

Karriere og studiejob i Hedensted

I Hedensted har du gode karrieremuligheder, specielt som uddannet automationsteknolog! Uddannelsen sender nemlig 100% af færdiguddannede i job, og flere bliver endda headhuntet allerede under uddannelsen. Hedensted kommune har hele 600.000 arbejdspladser indenfor en times kørsel og hertil er byen også, i en lang årrække, blevet kåret til en af de bedste kommuner at drive erhverv i af Dansk Industri. Hertil er det også værd at nævne, at byen også støtter meget op om iværksætteri, og du kan i Hedensted få hjælp til at starte din egen virksomhed. Hedensted tilbyder 3 iværksættermiljøer, hvor du kan få vejledning samt sparre med andre iværksættere. 

Hvad du kan lave i Hedensted

I Hedensted kommunes 31 lokalområder finder du en masse aktiviteter og arrangementer, som du kan nyde i dit eget selskab eller sammen med dine venner. Dette er aktiviteter såsom brætspilcaféer, fællesspisning, havnefest og mange flere! 

Herudover har Hedensted kommune deres helt egen Facebook gruppe kaldet “Det sker i Hedensted..”, hvor lokale dagligt slår opslag op med hyggelige aktiviteter. Dette er alt fra loppemarkeder, gratis pizzapakker til afhentning, jobopslag og generelle nyheder i byen. 

Ønsker du et større udvalg af ting du kan lave med dine venner, så finder du Horsens og Vejle blot 20 minutters kørsel væk, hvor der både er en biograf og hvor du for eksempelvis kan tage til koncert. 

Sport og fritid i Hedensted

I Hedensted har du gode muligheder for at dyrke sport og holde dig aktiv. I Hedensted centeret finder du både en svømmehal, et motionscenter samt padelbaner! 

Hedensted har også en put and take sø bestående af fem forskellige søer på 30.000 m2 omringet af naturen. Her har du også mulighed for at overnatte i en af deres lejligheder eller hytter, hvis du ønsker at gøre en tur ud af det. 

Slutteligt er der også en række sportsforeninger i byen som du kan melde dig ind i. Nedenfor kan du se en liste af Hedensteds sportsforeninger:

  • Hedensted Badmintonklub
  • Hedensted Cykelklub
  • Hedensted Golfklub
  • Hedensted Idrætsforening
  • ØHK Hedensted  

Find din uddannelse i Hedensted her

Frederikke Erlund Buur

Frederikke Erlund Buur

Digital kommunikationassistent (Vis mere)
Frederikke arbejder som digital kommunikationsassistent hos Studentum.dk, hvor hun til dagligt skriver content til formål med at hjælpe uddannelsessøgende finde den rette uddannelse. Sideløbende læser Frederikke en professionsbachelor i International handel og markedsføring på Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Frederikke arbejder som digital kommunikationsassistent hos Studentum.dk, hvor hun til dagligt skriver content til formål med at hjælpe uddannelsessøgende finde den rette uddannelse. Sideløbende læser Frederikke en professionsbachelor i International handel og markedsføring på Cphbusiness.

Annoncer