Vis studentum.dk som: Mobile

Rasmus Lund, Co-Founder og Head of Communication, VIGILANT

VIGILANT
Head of Communication
  • Rasmus Lund
  • 21 år
  • Ansat siden november 2018
  • Produktionsingeniør

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er overordnet en af 2 medstiftere af VIGILANT og har derfor en lang række forskellige arbejdsopgaver. Sådan er det jo ofte, når man sidder som medejer, så har man mange ”hatte” på. Et af de områder, der kræver det meste af min tid, er at jeg sidder som som presseansvarlig, hvilket vil sige at jeg primært har ansvaret for vores relationer til journalisterne ved medierne. En stor del af vores arbejde handler om at holde kontakten til journalisterne og skabe de nødvendige relationer, der skaber værdi for vores kunder.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes selv, at det mest spændende er relationsopbygningen til journalisterne, såvel som de virksomheder vi samarbejder med. Det er især det, jeg finder spændende ved jobbet. Det er udfordrende at holde styr på de mange bolde, jeg har i luften i travle perioder, men bestemt også det, som gør min stilling interessant.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger den analytiske og systematiske tankegang fra min uddannelse i mit daglige arbejde. Det giver struktur og overblik til de opgaver, jeg sidder med, hvilket jeg mener er utroligt vigtigt for den kvalitet, vi leverer til vores kunder.

  • Hvad er de tre vigtigste ting i dit arbejde?

Jeg mener klart, at det er muligheden for at tænkte kreativt. Det gør, at jeg kan udfolde mig og dermed udfordre mig selv og andre. Derudover er det selvfølgelig vigtigt for mig, at vi arbejder med nogle spændende kunder. Hvis kunderne er interessante, gør det mit arbejde meget mere interessant også. Sidst er det vigtigt for mig, at vi som team kan udfordre og motivere hinanden. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg sidder med andre kompetente kollegaer.

  • Hvorfor er VIGILANT en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Det giver mig mulighed for som tidligere nævnt at arbejde med mange spændende virksomheder og bidrage til deres såvel som vores egen vækst. Det giver mig mulighed for at udvikle mig på mange områder - både fagligt, men også menneskeligt.

Læs mere om VIGILANT

Mød andre kandidater fra VIGILANT

Senest opdateret: 14 aug 2019