Vis studentum.dk som: Mobile

Mød Vejle Bibliotekerne

Vejle Bibliotekerne

Vejle Bibliotekerne - Frirum, fordybelse og overraskelser

Børnefamilier, studerende, lystlæsere, avislæsere, musikinteresserede, filmslugere og mange, mange andre myldrer hver dag ind ad dørene til bibliotekerne i Vejle Kommune og bevirker, at vi i gennemsnit har over 1000 besøgende om dagen. Vejle Bibliotekerne består af fem biblioteker samt en biblioteksbus, og når således ud til hvert hjørne af kommunen.

Bibliotekets 33 bibliotekarer og formidlere har alle brede, men også specialiserede kompetencer, hvilket garanterer, at lige meget hvor i livet låneren er, eller hvad han/hun er optaget af, så er biblioteket det rette sted at besøge.

Året rundt arrangerer vi på bibliotekerne en lang række arrangementer for både store og små og samtidig afholder vi kurser og workshops, hvor vi underviser i de mange muligheder, der findes digitalt. Vi lægger vægt på at samarbejde med byens øvrige kulturliv og uddannelsesinstitutioner og bringer gerne os selv i spil i forbindelse med større arrangementer i kommunen.

Vejle Bibliotekerne råder desuden over en af landets største og bredeste materialesamlinger, der giver lånerne mulighed for også at opdage de ting, de ikke vidste, at de var på udkig efter.

Mød 3 medarbejdere fra Vejle Bibliotekerne

Senest opdateret: 25 apr 2019