Mød Slagelse Kommune

Er du nysgerrig på Slagelse Kommune som arbejdsplads? Læs om dine karrieremuligheder her og mød 3 medarbejdere fra Slagelse Kommune.

Slagelse Kommune

Slagelse Kommune - Din nye arbejdsplads?

I Slagelse Kommune har vi mange typer jobs på hylden, og vi er altid på udkig efter medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og faglige profiler, der vil være med til at løse vores mange opgaver samt skabe udvikling i vores kommune.

Slagelse Kommune er med sine 79.000 borgere Danmarks 16. største kommune med en fantastisk beliggenhed på den vestlige del af Sjælland - ud mod Storebælt. Slagelse Kommune er en stor og spændende arbejdsplads med ca. 7000 ansatte med vidt forskellige fagligheder, som til dagligt løser opgaver i samarbejde med borgere og private virksomheder.

Slagelse Kommune favner bredt. Vores mange arbejdspladser arbejder således indenfor områder som pædagogik, undervisning, ernæring, sundhed, omsorg, kultur, fritid, it, kommunikation, byudvikling, miljø, natur, samt indenfor beskæftigelse, administration og HR. Du har derfor gode muligheder for at finde dit næste job her i Slagelse Kommune.

Mød 3 medarbejdere fra Slagelse Kommune


Annoncer