Mød Skattestyrelsen

Vil du være en af Skattestyrelsens flere end 3800 medarbejdere? Læs om dine karrieremuligheder her, hvor du også kan møde 5 medarbejdere fra Skattestyrelsen.

Skattestyrelsen

Skattestyrelsen - Høj faglighed og godt arbejdsmiljø

Skattestyrelsen er den største af de syv styrelser i Skatteforvaltningen – og Danmarks største styrelse. Vores kerneopgave er at sikre, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden. Dermed er vi med til at sikre fundamentet for finansieringen af det danske samfund – og dermed løser vi en af de vigtigste samfundsopgaver i Danmark.

Vores arbejde har stor betydning for borgere og virksomheder, der skal have tillid til, at vi til alle tider driver en ordentlig, pålidelig og fremtidssikret skatteadministration. Det stiller høje krav til, at vi vælger de rigtige løsninger, og at vi er ærlige, når vi støder på problemer. Derfor er faglighed, professionalisme og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere omdrejningspunktet for vores arbejde, og det er vigtigt, at vi har en arbejdskultur, der understøtter det.

Skattestyrelsen har flere end 3800 medarbejdere fordelt på 28 adresser landet over. I de kommende år har vi brug for en bred vifte af dygtige medarbejdere og ledere, der vil være med til at sætte deres præg på fremtidens Skattestyrelse

Mød 5 medarbejdere fra Skattestyrelsen


Annoncer