Rasmus Høgh Kokholm, projektchef, Q-Construction

Mød Rasmus, der er projektchef hos Q-Construction. Her håndterer han blandt andet total- og hovedentrepriser i form af bolig-, erhverv- og institutionsbyggerier.

q-construction
projektchef
  • Rasmus Høgh Kokholm
  • 33 år
  • Ansat siden 2015
  • Civilingeniør med speciale i byggeledelse

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Hovedsageligt håndterer jeg total- og hovedentrepriser i form af bolig-, erhverv- og institutionsbyggerier. Min primære arbejdsopgave er projektledelse og som projektejer med det overordnede ansvar for at byggeprojekterne gennemføres iht. aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Overordnet er det at skabe/bygge noget, der skaber værdi for andre. Derudover er det muligheden for at møde og samarbejde med andre mennesker. Den udfordrende byggeproces, hvor man hele tiden bliver tvunget til at dygtiggøre/udvikle sig selv.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse danner nogle af de grundlæggende byggesten, som jeg nu bygger videre på i mit arbejdsliv. Min uddannelse har givet mig en grundviden, muligheden for at tilegne og forstå ny viden, samt evne til at agere i en projektorganisation.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

  1. Det sociale sammenhold
  2. At kunne udvikle sig personlig og kompetencemæssig
  3. At skabe værdi for andre.

Hvorfor er Q-Construction en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Grundet den særlige Q-ånd, hvor det sociale prioriteres og dyrkes. Det er en virksomhed som er på en spændende vækstrejse, samtidig med at man evner at yde en god oplevelse for ens kunder samt kollegaer.

Læs mere om Q-Construction

Mød andre kandidater fra Q-Construction


Annoncer