Thomas Nyholm Andersen, Økonomichef, POWERCARE

Thomas er Økonomichef hos POWERCARE, hvor han blandt andet har ansvar for it-udvikling og rapportering i virksomheden.

POWERCARE
  • Thomas Nyholm Andersen
  • 32 år
  • Ansat siden 2018
  • Cand.merc.jur.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mit overordnede arbejdsområde er økonomi – jeg har lederansvar for, at vi får lønnen udbetalt til vores vikarer, og at vi fakturerer inden for deadline.

Desuden har jeg ansvar for it-udvikling og rapportering i virksomheden. Vi arbejder meget med at få digitaliseret så mange dele af virksomheden som muligt, så vi får store mængder data til rådighed. Den data kan give os indsigt i mønstre, som vi igen kan bruge til at optimere og træffe strategiske beslutninger, der hviler på et solidt datagrundlag.

I den proces indgår også RPA, Robot Process Automation, hvor man bruger it-robotter til at automatisere nogle af de simple processer blandt andet i økonomiafdelingen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende lige nu er den proces med automatisering og dataanalyse, som jeg er med til at udvikle. Når vi får implementeret robotter til at automatisere de mest rutineprægede opgaver, vil det frigive medarbejdernes tid til at udføre mere kvalitetsarbejde og udvikling.

Det er også udfordrende at finde balancen mellem lederopgaverne og de øvrige ansvarsopgaver, jeg har. Jeg bruger meget tid på at snakke med mine medarbejdere om, hvilke opgaver de helst vil lave og have dem med på råd om, hvordan vi kan gøre tingene smartere. Det er vigtigt, at vi har en fælles forståelse af tingene, og at alle har en god mavefornemmelse, når de møder på arbejde.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger selvfølgelig den økonomiske del af min uddannelse utrolig meget. Den juridiske del bruger jeg ikke så meget direkte, men min uddannelse ligger i baghovedet og giver mig nogle redskaber og metoder til at agere i mit job på daglig basis.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos POWERCARE?

Stort ansvar og frihed til at udføre opgaverne. Jeg er med til at drive en rigtig spændende udviklingsfase fremad i virksomheden, og det betyder også personlig udvikling for mig som leder.

  • Hvorfor er POWERCARE en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Fordi jeg arbejder med det, jeg synes er mest spændende. Det betyder, at jeg vågner op om morgenen med en god mavefornemmelse og lyst til at gå på arbejde. Her er et godt arbejdsmiljø, og jeg har dejlige kollegaer.

POWERCARE er en virksomhed, hvor man satser på vækst og udvikling, og derfor går tingene stærkt. Man skal man kunne navigere i, hvilken retning man vil drive udviklingen i, for der er ofte flere retninger at tage. For mig er det en sindssyg spændende læringsproces, og jeg sætter pris på friheden til, at jeg selv må løbe med bolden.

Læs mere om POWERCARE

Mød andre kandidater fra POWERCARE


Annoncer