Maria Louise Mikkelsen, Bemandingskonsulent, POWERCARE

Mød Maria Louise Mikkelsen, der her vil give dig et indblik i, hvad man laver som Bemandingskonsulent i virksomheden POWERCARE.

POWERCARE

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som bemandingskonsulent i et internationalt vikarbureau. Jeg fungerer som bindeled mellem de udenlandske sygehuse og de vikarer, der ønsker at tage vikariater. Vores arbejdsområder er fordelt efter de sundhedsfaglige specialer – jeg arbejder med jordemødre og børnesygepleje. Jeg arbejder i vores Skandinavien-afdeling og sender derfor primært mine vikarer til Norge.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Som bemandingskonsulent arbejder jeg administrativt som sygeplejerske, hvilket giver mange spændende udfordringer i forhold til koordinering og overblik. Det er spændende at arbejde med de akutte behov, som afdelingerne ofte har. Der gælder det om hurtigt at finde den rette kandidat, der matcher afdelingens behov. Nogle gange skal sygeplejersken eller jordemoderen stå på afdelingen med en dags varsel.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse som sygeplejerske og min erfaring med akutmodtagelse og børnesygepleje er meget vigtig i forhold til mine arbejdsopgaver. Når afdelingerne meddeler mig, at de mangler vikarer med specifikke kompetencer, ved jeg, hvad de søger og kan derfor finde den rette kandidat. Der er det en stor fordel med en sundhedsfaglig uddannelse, da jeg kan uddybe, hvilke kvalifikationer man skal have inden for de forskellige specialer og på den måde finde det perfekte match af vikar til afdelingen. Samtidig skaber det stor forståelse for vikarerne alt efter, hvilke situationer de står i, at vi har samme baggrund.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos POWERCARE?

Højt serviceniveau, udfordrende arbejdsopgaver, relationen med vikarer og kunder.

  • Hvorfor er POWERCARE en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

POWERCARE er en attraktiv organisation for mig, idet jeg bliver udfordret dagligt på mit overblik samt har meget telefonisk kontakt med både vikarer og kunder. Det er super tilfredsstillende for mig at skabe gode forløb for vikarerne og kunderne, og vi er et godt team her i huset, der alle arbejder sammen på den ene eller anden måde for at gøre det bedste for vikarerne og kunderne.

Læs mere om POWERCARE

Mød andre kandidater fra POWERCARE


Annoncer