Vis studentum.dk som: Mobile

Mød PFA Pension

PFA Pension

PFA Pension - Danmarks største pensions- og forsikringsselskab

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Kickstart din karriere i PFA

Er du student, nyuddannet eller læser du på universitetet eller en Business School? Så har vi mange spændende muligheder for dig, der er klar til at udfordre dit talent i PFA. Du bliver en del af en stor virksomhed med mere end 1,2 mio. kunder og over 1200 medarbejdere, der arbejder på kryds og tværs for at skabe gode oplevelser for vores kunder.

Vores formål er at give danskerne økonomisk frihed til at leve det liv, de ønsker. Og det stiller høje krav til os – og dig, hvis du vil med på rejsen. Men selvom vi har en tempofyldt hverdag, husker vi også at prioritere det gode kollegaskab. For vi tror på, at engagerede og tilfredse medarbejdere skaber bedre kundeoplevelser og resultater.

Læs mere om elevprogrammet her.

Mød 3 medarbejdere fra PFA Pension

Senest opdateret: 25 sep 2019