Louise Juul Skjoldgaard, Trainee in Administration, Ørsted

Mød administrationseleven Louise, der sidder i Green Waste Solutions, som er en underafdeling til Bioenergy, hvor de blandt andet beskæftiger sig med biogasanlæg.

Ørsted
Administrationselev

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i Green Waste Solutions, som er en underafdeling til Bioenergy. Green Waste Solutions beskæftiger sig med bl.a. biogasanlæg. Som administrationselev hjælper jeg de forskellige afdelingsledere med administrative opgaver. Det kan være alt fra rejseafregninger, rejsebooking og godkendelse af faktura til at lave indkøbsordrer og mødeindkaldelser og organisere events til både store og små forsamlinger af mennesker. Det er også tit, jeg får ad hoc-opgaver såsom at lave en liste med de forskellige forkortelser, vi bruger i Ørsted, pakke gaver ind eller tage billeder af forskellige mødefaciliteter til en workshop.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende opgaver er de opgaver, hvor jeg kan hjælpe mine kollegaer. Mange af de afdelingsledere, som arbejder i Green Waste Solutions, har ikke selv mulighed for at lave de administrative opgaver, derfor er det fedt, jeg kan hjælpe dem.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I min hverdag skal alt foregå over internettet, intranettet og SharePoint, derfor har det været en fordel, at jeg gennem min uddannelse har arbejdet med Microsoft Office-pakken, da det er noget, vi ofte bruger. Derudover har jeg gennem forskellige ungdomsjobs lært, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe mine kollegaer med at finde frem til det, de søger.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Ørsted?

1. At jeg har gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

2. At hver dag er anderledes, og at jeg ikke ved, hvordan min dag vil arte sig.

3. At jeg altid kan komme med de problemer, jeg har, til min vejleder eller til mine kolleager, uanset om det er personligt eller fagligt.

  • Hvorfor er Ørsted en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Ørsted er en utrolig stor og international virksomhed med mange forskellige grene, man kan arbejde sig ud ad. Der er utrolig store udviklingsmuligheder inden for alle aspekter. Det er en virksomhed, som jeg kan lære meget af, og det er læring, jeg forhåbentlig kan bruge i mit senere arbejdsliv.

Ørsted har en god position på det grønne energimarked og har mange forskellige lokationer verden over, hvilket gør, at jeg snakker med mange forskellige mennesker, både folk fra Danmark og folk, som sidder i Malaysia, London osv. Ørsted giver gode fremtidsmuligheder og gode udviklingsforhold. 

Læs mere om Ørsted

Mød andre kandidater fra Ørsted


Annoncer