Francesca Kragelund, Student Assistant, Ørsted

Mød Francesca, der er ansat som studentermedhjælper i Ørsteds Social Media-team, hvor hun arbejder med digital kommunikation og branding på tværs af forskellige platforme.

Ørsted
Studentermedhjælper
  • Francesca Kragelund
  • 25 år
  • BA i Engelsk- og Organisations-kommunikation fra CBS, MA i Int. Business Communication fra CBS 

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som studentermedhjælper i Ørsteds Social Media-team og arbejder med digital kommunikation og branding på tværs af forskellige platforme – både Community Management og Content-produktion, specielt til Instagram. Derudover hjælper jeg med mange forskellige typer ad hoc-kommunikationsopgaver af både administrativ og mere kreativ karakter.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg føler generelt, at jeg i forbindelse med de fleste opgaver har en hel del autonomi og kreativt råderum. Det betyder, at jeg som udgangspunkt selv skal komme med et bud på, hvordan opgaven løses. Der er naturligvis altid hjælp at hente, og nogle gange kan det ikke undgås, at rammerne er faste. Men som udgangspunkt er det op til mig selv at komme med løsninger, forslag og input. Både på opfordring, men også gerne uopfordret. Det er udfordrende, at opgaverne er sådan skruet sammen – men samtidig også meget spændende.  

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som studentermedhjælper får jeg – udover mine faste opgaver – lov til at prøve kræfter med lidt af hvert. Det lærer jeg rigtigt meget af, og på den måde bruger jeg både min uddannelse i min stilling og min stilling i min uddannelse. Det er utroligt givende at kombinere teori og praksis. På den måde får jeg udvidet min horisont og mulighed for at se tingene i et større perspektiv.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Ørsted?

Muligheden for fleksibilitet i forhold til mit studie samt en udfordrende opgaveportefølje. Det allervigtigste må dog være en vision og mission, som jeg kan identificere mig med, som motiverer mig til at klø på, og som jeg er stolt af at repræsentere.

  • Hvorfor er Ørsted en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Ørsted er repræsenteret af en meget mangfoldig skare af medarbejdere – alle er dog meget dygtige til det, de laver. Det, at mine kolleger er meget professionelle, men også meget forskellige, gør, at jeg lærer rigtigt meget. Derudover er Ørsted-atmosfæren også meget nede på jorden. Jeg føler mig som en del af en stærk virksomhedskultur, hvor både det faglige og det menneskelige er i højsædet hver eneste dag.

Læs mere om Ørsted

Mød andre kandidater fra Ørsted


Annoncer