Isabel Skov Quintero, Scrum Master, Nykredit

Isabel Skov Quintero arbejder Scrum Master i Nykredits Robotics-team. På denne side vil Isabel give dig et indblik i, hvilke arbejdsopgaver hun sidder med. Læs mere her.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er procesansvarlig og analytiker i Nykredits Robotics-team. Det vil sige, at jeg driver den måde, vi udvikler robotter på internt i teamet og hele processen omkring dette. Derudover undersøger jeg forskellige krav til vores kode og sørger for, at der veksles mellem forbedringer og nyudvikling.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved mit job er, at Robotics er et forholdsvist nyt værktøj i Nykredit. Så der er meget, der skal undersøges og prøves af. Herudover er det rigtig spændende hele tiden at arbejde på at gøre teamet bedre og fungere som én enhed, både med udviklere og forretningsfolk. Jeg skal kunne favne bredt fra tekniske problemer til forretningsforståelse.

  • Hvordan bruger du din kandidat i Datalogi i din nuværende stilling?

Fra datalogistudiet har jeg fået en høj teknisk viden og udover at kunne bidrage med noget viden om udvikling, så gør det også, at jeg ved, hvad det vil sige at udvikle, og hvilket tankemønster man har i en udviklingsproces. Derudover er datalogistudiet meget fokuseret på en analytisk tankegang, problemløsning og optimering, hvilket hjælper med både procesaspektet af mit arbejde, men også i mindre opgaver.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Nykredit?

1. Afslappet omgangstone

2. Man får lov til at tage nogle chancer og er med til at forme sin karrierevej

3. Gode kolleger.

  • Hvorfor er Nykredit en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Nykredit har en rigtig stor kundebase og rigtig mange ansatte internt. Så når man sidder i IT, har man rigtig mange slutbrugere næsten lige meget, hvilket system man sidder og arbejder på. Derudover indebærer arbejdet i en bank, at man har en snitflade, der berører mange menneskers hverdag, og man er involveret i, hvad der rør sig i finanssektoren. 

Læs mere om Nykredit

Mød andre medarbejdere fra Nykredit


Annoncer